Un inger alaturi de mine - Puterea lunii noi (Burt Goldman)

Un inger alaturi de mine - Puterea lunii noi (Burt Goldman)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 21,31 lei
25,07 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest titlu apare in acelasi volum, impreuna cu titlul: PUTEREA LUNII NOI.

DESCRIERE pentru UN INGER ALATURI DE MINE:

Ingerii sunt fiinte de natura celesta, desemnate partial pentru a ajuta umanitatea. Dar exista diferite tipuri de fiinte angelice, o ierarhie, iar ca toate lucrurile, si acestia urmeaza un anumit set de reguli si legi.

Cea mai timpurie amintire a mea despre ingeri este aceea, cand eu ii povesteam bunicii care ma striga, ca eram ocupat si ca ma jucam cu Cherubs. Nu stiam ca am companioni ingeri, cum as fi putut sti, de abia invatam sa vorbesc, iar cuvantul inger nu era nici macar in cel mai limitat vocabular al meu. Nici macar nu sunt sigur ca aveam un vocabular pe vremea aceea, imi amintesc totusi de cei cinci colegi de joaca ai mei, ei erau la fel de reali pentru mine ca si prietenii mei de azi. Ei nu aveau nume, dupa cum imi amintesc, dar oricand eram singur fie in salon, fie in dormitor, fie in baie, erau si ei acolo, in mintea mea, asteptandu-ma. Pe vremea aceea, nu stiam diferenta dintre un companion mental si un prieten real. Pentru mine era acelasi lucru. Abia cu multi ani in urma am descoperit ca acestia erau ingerii mei pazitori.

Ei au disparut tocmai cand am devenit constient de mine. Cred ca era in jurul varstei de cinci ani. Nu pot sa spun ca mi-a fost dor de ei, nu mi-a trecut niciodata asa ceva prin minte. Dar eu pot sa-mi vizualizez calauzele invizibile acum aproape la fel de real ca si cum faceam pe atunci; singura diferenta fiind aceea ca pe atunci, acestea erau la fel de reale ca si realitatea, insa azi acestea sunt doar in mintea mea.


DESCRIERE pentru titlul: PUTEREA LUNII NOI

Cu aceasta lucrare, sper sa-ti clarific un aspect prea putin cunoscut. Prin combinarea puterii atractiei fizice, gravitationale a Lunii si a Soarelui la timpul potrivit cu proprietatile metafizice ale controlului mental, poti folosi marea putere de a atrage lucruri pe care ti le doresti.

Pescuitul este mai bun in cele trei zile de crestere ale Lunii Noi; vanatorii prind mai mult vanat in aceleasi trei zile; ranile se vindeca mai repede in timpul cresterii Lunii Noi pentru ca circulatia sangelui este stimulata; oceanul se ridica si produce cele mai uriase fluxuri in timpul cresterii Lunii Noi; oamenii buni sunt si mai buni in timpul acestei perioade iar oamenii rai devin si mai rai. Cu alte cuvinte, cresterea Lunii Noi afecteaza practic aproape toate lucrurile de pe planeta Pamant. Suna ca ceva dintr-o carte SF? Ei bine, nu este. Acesta este de fapt un adevar stiintific. Faptul ce reiese de aici este ca Luna, in special in timpul fazei cand se afla intre Pamant si Soare, are o puternica atractie asupra tuturor lucrurilor de pe Pamant. Stiind asta o poti folosi in avantajul tau.

Cand utilizezi aceasta unda de energie creata de masa Lunii si o controlezi chiar intr-o mica masura, ai o mai buna sansa de a-ti vedea telurile si dorintele indeplinite. Prin utilizarea acestei forme de energie, care vine dintr-o anume faza a Lunii, ai la dispozitie o resursa noua si puternica.


Nr. de pagini: 54+58
Titlul original: How to unlock and use the Power of the New Moon; Angel on my Shoulder
Anul aparitei: 2015
Nr. de pagini: 54+58

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1151 sec