Un rău necesar

Un rău necesar
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 5488
Format: 11 x 17
Categoria: Altele

DESCRIERE

Un rău necesar.
Washington acţionează un criminal în serie care îşi decapitează victimele. La mii de kilometri depărtare, în Omaha, mai mulţi preoţi catolici au fost omorâţi în moduri care amintesc de un străvechi ritual. Iar pe Internet există un joc în care copiii abuzaţi sunt învăţaţi să îşi “omoare” on-line călăii. Agentul special FBI Maggie O’Dell se află în faţa celei mai îngrozitoare provocări din viaţa ei.


Alex Kava

Biografie:

Alex Kava este unul dintre puţinii oameni care au ştiut încă din copilărie ce drum doresc să urmeze în viaţă. Alex Kava a dorit să fie scriitoare. Primele povestiri şi nuvele au fost concepute la o vârstă destul de fragedă. A urmat apoi cursurile Colegiului Saint Mary cu o bursă artistică, absolvit în 1982, magna cum laude, devenind licenţiată în artă şi literatură.După o promiţătoare carieră în marketing şi publicitate, s-a dedicat intregral scrisului din 1996. În prezent Alex Kava este considerată maestrul absolut al thrillerului psihologic, iar cărţile ei, traduse în 23 de ţări, sunt adevărate bestseller-uri pe întreg mapamondul.

Bibliografie generala:

A publicat până în prezent şapte romane al căror personaj principal este agentul special FBI Maggie O´Dell: A perfect Evil (Răul absolut, 2000), Split Second (2001), The Soul Catcher (2002), At the Stroke of Madeness (2003), One False Move (2004), A Necessary Evil (Un rău necesar, 2006), Whitewash (2007). O povestire semnată de Alex Kava a fost introdusă în antologia Thriller (2006), editată de James Petterson, volum în care au fost incluşi cei mai apreciaţi autori ai momentului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.