Un savant exploreaza spiritul. O biografie a lui Emanuel Swedenborg. Concepe cheie ale teologiei sale

Un savant exploreaza spiritul. O biografie a lui Emanuel Swedenborg. Concepe cheie ale teologiei sale
-10%
Anul publicării: 2014
Preț: 14,72 lei
16,35 lei (-9,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Swedenborg este unul din ultimii mari carturari ai Renasterii. Un om cu o minte curioasa, a scris mai mult de o suta de lucrari, cu pana pe hartie. Aceste lucrari au fost la inceput stiintifice si filosofice, iar spre finalul vietii teologice. Iata mai jos cateva comentarii ale savantilor zilelor noastre, despre aceasta scurta biografi e a sa:

„In ciuda formei sale compacte, lucrarea aduce noi detalii istorice clarificatoare. Corelatiile cu progresul contemporan politic, stiintific si filosofic sunt prezentate cu talent si inspiratie... O admirabila prezentare a conceptelor cheie ale filosofiei lui Swedenborg.”

– GUSTAF ARRHENIUS, Institutul de Oceanografie Scripps

„Cei doi autori, carturari Swedenborgieni, ne ofera noi intelegeri si, mai presus de toate, un dramatic simt al mesajului real al acestuia...  Swedenborg este un fel de Himalaya al mintii. Aceasta biografie...  precum de pe un varf de munte, ne ofera o perspectiva completa asupra intelepciunii. Este o biografie pentru cautatori.”

– WILSON VAN DUSEN, Psiholog clinic

„Abundenta detaliilor, intr-o atat de mica lucrare, ne arata calitatea si cantitatea cercetarii... Un paragraf despre logica scrierilor lui Swedenborg devine pe neasteptate excelent narativ... si contribuie la intriga lucrarii... Este placut sa afli despre viata lui Swedenborg, in felul acesta.”

– JOHN HITCHOCK, Fizician si autor al Atoms,
Snowflakes and God si The Chaos Theory

Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1389 sec