Universul de langa noi. Un catalog al conceptiilor fundamentale despre lume si viata

Universul de langa noi. Un catalog al conceptiilor fundamentale despre lume si viata
Anul publicării: 2005
Categoria: Religie
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

"Universul de langa noi" reprezinta o incercare de definire a notiunii de conceptie despre lume si viata si a influentei constiente sau mai putin constiente a acesteia asupra conduitei umane.

Cu peste un sfert de milion de exemplare tiparite in trei editii in Statele Unite, Universul de langa noi s-a dovedit a fi un important manual ce trateaza diversele conceptii existente despre lume si viata.

Intr-un text usor de parcurs si de inteles, James W. Sire explica fundamentele teismului crestin, ale deismului, naturalismului, nihilismului, existentialismului, monismului panteist oriental, ale filozofiei New Age si ale postmodernismului.

Intrucat traim intr-o lume din ce in ce mai pluralista, capacitatea de a intelege si de a evalua diferitele conceptii despre lume si viata devine imperioasa.

James W. Sire (Ph. D., University of Missouri), fost redactor la InterVasity Press si lector universitar la InterVasity Christian Fellowship, este autorul a numeroase carti, intre care Habits of the Mind, Scripture Twisting si Why Should Anyone Belive Anything at All?.


Nr. de pagini: 256
Anul aparitiei: 2005

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1677 sec