UNIVERSUL FERMECAT - Intre traditionalism si modernism - strategii de evaluare pentru copii 5-7 ani

UNIVERSUL FERMECAT - Intre traditionalism si modernism - strategii de evaluare pentru copii 5-7 ani
-20%
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele

DESCRIERE

UNIVERSUL FERMECAT - Intre traditionalism si modernism - strategii de evaluare pentru copii. Setul cuprinde 4 carti din urmatoarele domenii: 1. Domeniu - Stiinte - Matematica - 5-7 ani 2. Domeniu - Stiinte - Cunoasterea mediului - 5-7 ani 3. Domeniu - Limba si comunicare - 5-7 ani 4. Domeniu - Om si societate - 5-7 ani UNIVERSUL FERMECAT - Lucrarea“Intre traditionalism si modernism - strategii de evaluare pentru copiii de 5-7 ani” este un auxiliar didactic care sprijina
activitatea instructiv educativa In gradinita. Educatoarele vor gasi In acest auxiliar didactic o serie de sugestii cu privire la evaluarea achizitiilor
pedagogice ale copiilor de 5-7 ani In domeniul limba si comunicare, stiintelor si domeniul om si societate. Setul contine patru caiete de lucru:
DOMENIUL LIMBA SI COMUNICARE, DOMENIUL STIINTE (ACTIVITATE MATEMATICA), DOMENIUL STIINTE (CUNOASTEREA MEDIULUI) SI DOMENIUL OM SI SOCIETATE.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.