Usa secreta catre succes - Florence Scovel Shinn

Usa secreta catre succes - Florence Scovel Shinn
-10%
Anul publicării: 2014
Categoria: Motivational
Preț: 8,91 lei
9,90 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In volumul cu titlul original Secret door to success, Florence Scovel Shinn ne indeamna sa ne urmam instinctele, numite de ea presimtiri, si sa nu ne mai lasam ratiunea sa ne spulbere visele.

Trebuiesa te obisnuiesti sa traiesti in ce-a de-a patra dimensiune, in Lumea Minunilor. Este lumea in care nu judeci dupa aparente.

De cate ori ai auzit ca o gandire pozitiva atrage lucrurile bune, in timp ce pesimismul iti aduce numai necazuri? Si de cate ori ai aplicat aceasta metoda in viata ta? Daca pana acum ai avut vreo indoiala in legatura cu beneficiile unei atitudini optimiste, Florence Scovel Shinn o sa-ti demonstreze ca succesul este de partea celor convinsi de reusita lor. Usa secreta catre succes  o sa le convinga pana si pe cele mai sceptice persoane ca puterea gandului, sau a Adevarului, le poate schimba radical destinul. Acestea trebuie doar sa rosteasca cateva dintre faimoasele afirmatii ale lui Florence Scovel Shinn si sa creada cu tarie ca, in scurt timp, vor obtine ceea ce vor.

In volumul cu titlul original Secret door to success, Florence Scovel Shinn ne indeamna sa ne urmam instinctele, numite de ea presimtiri, si sa nu ne mai lasam ratiunea sa ne spulbere visele. Astfel,in loc sa ascultam de vocea din minte care ne spune mereu„Acest lucru este imposibil. N-are niciun rost!”, trebuie sa ne auto-disciplinam si sa ii demonstram rationalului ca, prin voie divina, totul este posibil! 

Nr. de pagini : 144
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1231 sec