USLA in stare de hipnoza

USLA in stare de hipnoza
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Personalitati
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

Ofiter al unitatii speciale de lupta antiterorista (USLA) a Securitatii, Marian Romanescu dezvaluie cateva din secretele Revolutiei Romane.

U.S.L.A. nu a fost compusa din ingerasi. Au actionat ca organ de represiune. Asta era litera de lege. In noaptea de 21 spre 22 decembrie au tras la greu. Cei care erau retinuti erau„depozitati“ undeva tot de USLA.Toate evenimentele m-au prins la Otopeni. Eram ofiter de serviciu acolo. Pe 22 decembrie, un„coleg de bine” m-a scos din aviatie seara pe la opt. Daca ajungeam acasa, aveam toate sansele sa dau coltul.

M-a abandonat undeva inspre Gara de Nord. Instinctul de conservare m-a determinat sa cer protectia armatei, care avea unitati in cadrul Ministerului Transporturilor si Telecomunicatiilor. M-au tratat cu ostilitate. Am fost la un pas sa platesc cu viata.Impotriva mea s-au savarsit fapte penale: tortura (inclusiv in stare de hipnoza) in conditii de lipsire de libertate, cu consecinte agravante ca urmare a vatamarii corporale grave. Nu mi s-au adus acuzatii, nu mi s-a spus nimic.

Chipurile, am lipsit din unitate, dar ei m-au scos din unitate. Unul dintre cei care mi-au facut rau a fost comandantul Ardeleanu, care nu ma avea„la ficat“ si intrase pe tehnica noastra ca se afla in preocuparile unor puteri straine. Confirmare venita de la prim-ministrul acelei puteri straine, care a incercat sa-i spele obrazul lui Ardeleanu.


Numar pagini: 211
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0997 sec