Va place Brahms?

Va place Brahms?
-10%
Editura:
Format: 15/24cm
Categoria: Romane
Preț: 21,60 lei
24,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

Va place Brahms? - Françoise Sagan.

Privindu-se in oglinda, vedea "o alta Paule, preocupata cu pasiune de frumusetea ei si trecand cu greu de la conditia de tanara femeie la aceea de femeie tanara". Aceasta fraza plina de melancolie, din care razbate "mica melodie" atat de draga admiratorilor romancierei Francoise Sagan, da tonul acestui roman celebru, ecranizat de Anatole Litvak.

Paule... decoratoare de moda, neglijata de amant, adorata de un tanar cu cincisprezece ani mai tanar decat ea, nelinistita, ezitanta in pragul unei noi relatii "iubire, pasiune, toana?", chinuita de o dorinta disperata de fericire, de tinerete... O femeie de aproape patruzeci de ani, careia autoarea ii zugraveste portretul cu multa tandrete, ironie si luciditate.

Dupa Bonjour, tristete, cartea de fata descrie nemiloasele paradoxuri ale iubirii: uimirea unei intalniri si greutatea de a iubi. Nimeni nu scapa de iubire si de singuratate. Putea Paule sa iubeasca "altceva decat pe ea insasi si propria existenta" ? Roger putea iubi altceva decat confortul unei vieti distrate si egoiste? Si Francoise Sagan pune intrebari la care toti ar trebui sa incercam sa raspundem. Putem, preocupati de noi insine, sa iubim? Cel care iubeste, nu-i condamnat la suferinta? Iar cel care refuza sa sufere nu se protejeaza pur si simplu de iubire? Stil simplu, captivant, care ne introduce in viata pariziana si in vidul unor vietii egocentrice.

Un roman plin de adevar!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

16,20 lei
18,00 lei (-10%)
21,60 lei
24,00 lei (-10%)
18,32 lei
22,90 lei (-20%)
17,91 lei
19,90 lei (-10%)
11,69 lei
12,99 lei (-10,01%)
Created in 0.1002 sec