Valentin Naumescu, Marile schimbari - Crize si perspective in politica intenationala

Valentin Naumescu, Marile schimbari - Crize si perspective in politica intenationala
-28%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Tratat
Preț: 33,98 lei
47,20 lei (-28,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

“Profesorul Naumescu are o scriere lucida si, in acelasi timp, o privire sincera si avizata asupra unor teme ample de politica externa, care ne preocupa in cel mai mare grad pe noi, diplomatii– o din care a facut parte, cu onoare, pentru cativa ani buni.

Sunt analize care imbratiseaza, cu o perspectiva globala, determinata in mod firesc de evolutiile de multe ori impredictibile ale dinamicii cotidiene a relatiilor internationale, temele care definesc, in ansamblul lor, tendinte de modificare semnificativa a raporturilor de putere, dar si incercari de testare a limitelor arhitecturii de securitate la nivel mondial, inclusive prin incalcari flagrante ale principiilor fundamentale ale dreptului international care stau la baza acestei arhitecturi.

Sunt convins ca prezentul volum va fi de mare interes pentru toti cei pasionati de relatiile internationale si de politica externa contemporana, fie ei studenti, teoreticieni sau practicieni din lumea atat de complexa a diplomatiei de astazi.” - Prof. univ. dr. Bogdan Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei

Colectia Contributors contine lucrari informative, inteligente, semnate de nume cu autoritate in diverse domenii. Cititorul va gasi in paginile colectiei argumente convingatoare, analiza riguroasa si independenta in gandire.

Volumele incluse in aceasta colectie sunt menite sa te faca sa intelegi ideile, tendintele si mutatiile din lumea moderna, din actualitatea imediata si din mintile celor ce provoaca sau decid schimbarile.

Marile schimbari, volum semnat de Prof. Valentin Naumescu, inaugureaza Colectia Contributors.

Valentin Naumescu este conferentiar doctor abilitat la Departamentul Relatii Internationale al Facultatii de Studii Europene, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, unde coordoneaza programul de masterat in Studii Transatlantice. Este expert independent al Comisiei Europene, in domeniul relatii internationale si studii europene.

Printre cele mai recente carti ale sale se numara Democracy and Security in the 21 Century: Perspectives on a Changing World (ed. Cambridge Scholars Publishing, 2014) si The European Union’s Eastern Neighbourhood Today: Politics, Dynamics, Perspectives (co-editata cu Dan Dungaciu, Cambridge Scholars Publishing, 2015).

Nr. de pagini: 440
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1384 sec