Valentina Nistor, Limba franceza - 1200 de Teste Grila - Bacalaureat

Valentina Nistor, Limba franceza - 1200 de Teste Grila - Bacalaureat
-10%
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 78
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Limba franceza - Bacalaureat.
 
Cartea de fata cuprinde 1200 teste grila de limba franceza si se adreseaza elevilor de liceu, candidatilor la admiterea in invatamanul superior, dar si celor care au un nivel avansat al limbii franzece si vor sa-si testeze cunostintele. Cartea este structurata pe capitole urmarind structura gramaticii limbii franceze pentru a le oferi acestora posibilitatea revizuirii intregii materii.

Noutatea lucrarii consta in faptul ca testele grila sunt concepute pe capitole tematice, ceea ce faciliteaza munca profesorului si a elevilor. In acelasi timp, un numit capitol  nu trateaza numai tema pusa in discutie, trimitand si la alte probleme de gramatica. De exemplu, genul substantivului este tratat atat in capitolul cu acelasi titlu, cat si in L`article, Les demonstratifs, Les Possessifs, Les indefinis etc. De asemenea, modul subjonctiv este tratat atat in capitolul Le subjonctif, cat si in La concordance des temps, Le ne expletif, La proposition sujet, La proposition completive, La proposition relative, Les propositions circonstancielles etc.

Cartea acopera practic toate tipurile de probleme cu care cel  care vrea sa aprofundeze limba franceza se poate confrunta. Ea va permite atat verificarea nivelului de pregatire atins, cat si descoperirea golulilor din pregatire si totodata asigura recapitularea si fixarea principalelor dificultati ale gramaticii limbii franceze.

In plus, ea ofera profesorilor, pentru lucrul in clasa sau pentru pregatirea in particular a elevilor, diferite posibilitati combinatorii, pe baza lor putandu-si selecta singuri tipurile de exercitii asuprea carora considera ca trebuie sa insiste,

Testele grila sunt nu numai o forma moderna de invare si verificare a unei limbi straine, ci si una dintre modalitatile de formulare a subiectelor care se regaseste tot mai mult la admiterea la principalele facultati si sectii unde limba franceza este obligatorie.

Convisa ca v-am oferit o carte de mare utilitate, va doresc spor la lucru si mult succes la examene.

Autoarea

Nr. de pagini: 78
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.