Valeriu V. Cotea, Tehnologia vinurilor efervescente

Valeriu V. Cotea, Tehnologia vinurilor efervescente
Anul publicării: 2005
Pagini: 250
Categoria: Altele
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea prezinta aspecte si particularitati ale tehnologiei de producere a vinurilor spumante, obtinute fie prin metoda traditionala de fermentare in butelii, fie prin metode ce impun folosirea cisternelor de presiune.

In acest sens, pentru prima data in tara, sunt prezentate tehnologia de producere a vinului materie prima, asamblajul vinurilor, depozitarea buteliilor in vederea fermentarii si maturarii spumantului pe drojdie, fermentarea in butelii, modificari de compozitie ce apar in urma fermentatiei, licoarea de expeditie si dozarea ei. O atentie deosebita s-a acordat si vinurilor spumante produse printr-o singura fermentare, precum si vinurilor petiante, spumoase si perlante.

Prin actualitatea informatiilor oferite, lucrarea se adreseaza specialistilor din invatamant, cercetare si productie.

Nr. de pagini: 250
Anul aparitiei: 2005

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

66,50 lei
70,00 lei (-5%)
Created in 0.1057 sec