Valeriu V. Cotea, Tehnologia vinurilor efervescente

Valeriu V. Cotea, Tehnologia vinurilor efervescente
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Anul publicării: 2005
Pagini: 250
Categoria: Altele

DESCRIERE

Cartea prezinta aspecte si particularitati ale tehnologiei de producere a vinurilor spumante, obtinute fie prin metoda traditionala de fermentare in butelii, fie prin metode ce impun folosirea cisternelor de presiune.

In acest sens, pentru prima data in tara, sunt prezentate tehnologia de producere a vinului materie prima, asamblajul vinurilor, depozitarea buteliilor in vederea fermentarii si maturarii spumantului pe drojdie, fermentarea in butelii, modificari de compozitie ce apar in urma fermentatiei, licoarea de expeditie si dozarea ei. O atentie deosebita s-a acordat si vinurilor spumante produse printr-o singura fermentare, precum si vinurilor petiante, spumoase si perlante.

Prin actualitatea informatiilor oferite, lucrarea se adreseaza specialistilor din invatamant, cercetare si productie.

Nr. de pagini: 250
Anul aparitiei: 2005

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

66,50 lei
70,00 lei (-5%)
Created in 0.062 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.