Valoarea justa. Concept contabil

Valoarea justa. Concept contabil
-5%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Cursuri
Preț: 40,85 lei
43,00 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Valoarea justa - concept contabil isi propune sa clarifice continutul, respectiv principiile si tehnicile de evaluare a activelor si datoriilor entitatilor atunci cand acestea sunt prezentate in situatiile financiare. Are caracter conceptual si tehnic in acelasi timp, acoperind domeniul contabilitatii si al evaluarii proprietatilor. Se adreseaza atat mediului academic, studenti si profesori, cat si practicienilor contabili, evaluatori si auditori.
    Prezinta aplicatiile valorii juste in contextul standardelor de contabilitate internationale (IFRS), al standardelor de evaluare internationale (IVS) si a reglementarilor contabile din Romania. Alaturi de interpretarea acestor norme, contine exemple practice si studii de caz utile celor care estimeaza valori curente pentru recunoasterea in contabilitate. Ajuta intelegerii metodelor de evaluare a activelor si intreprinderilor, precum si a diferitelor tipuri de valori folosite in practica, cum sunt: valoare de piata, valoare de utilizare, cost de inlocuire, valoare de realizare, valoare recuperabila.
    Ofera solutii de evaluare a proprietatilor imobiliare, activelor intangibile, stocurilor, datoriilor, respectiv a cazurilor speciale cum sunt combinarile de afaceri sau grupurile de active disponibile pentru vanzare.An aparitie 2009
Nr. de pagini: 354
Format 17x24 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1301 sec