Vasile Andru, Intalniri cu maestri si vizionari

Vasile Andru, Intalniri cu maestri si vizionari
-30%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 7,00 lei
10,00 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 „Cand ajung intr-un loc nou, pe planeta, intreb cine-i inteleptul locului. Vreau sa-l intalnesc pe inteleptul locului. Intrebat de ce calatoreste atat de frecvent in Occident, Dalai Lama a raspuns: Sa ma intalnesc cu inteleptii Occidentului!... Unii s-au mirat, crezand ca numai Asia are maestri si vizionari. Dar ei sunt si-n Grecia, si-n Franta, si-n Canada, si-n Romania…
 
Uneori sunt nevazuti, sub ochii nostri acoperiti de un voal. Calatoria initiatica este un mod de ridicare a voalului. Initiere inseamna saltul de  la simturi la duh; inseamna a face experienta unor stari superioare de constiinta. Initierea presupune relatia maestru-ucenic, askesis  si mutare a mintii spre alta dimensiune. Socul initiatic, sau mutarea mintii pot surveni fie  prin mitul locului sacru, fie prin prestigiul legendar al unor alesi: un magistru harismatic te promoveaza in har, iti sporeste milivoltajul mental, indicele noetic…. Cand evoci sau intalnesti un mahatma precum Swami Vishnudevananda sau un avva precum Teofil Paraian intri in rezonanta cu un fluid energetic al lui; mintea ta ia forma imaginii evocate, ai putea face saltul  de la biosfera la noosfera, de la informational la revelatoriu.”

Vasile Andru rezuma zece ani de retrageri spirituale, practici ascetice si calatorii initiatice in spatii cu prestigiu sapiential. Cele cinci parti ale volumului nu sunt trepte, ci sunt cinci aspecte ale cerului, ca intr-o cartografiere a cinci civilizatii sau topos-uri  esentiale; in toate, pana spre imperium caeleste, adica cerul launtric revelat omului.


Nr. de pagini: 221
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

12,80 lei
16,00 lei (-20%)
9,00 lei
10,00 lei (-10%)
13,60 lei
17,00 lei (-20%)
12,00 lei
15,00 lei (-20%)
27,20 lei
34,00 lei (-20%)
Created in 0.1031 sec