Viaţă după viaţă - investigarea unui fenomen: supravieţuirea după moartea corpului

Viaţă după viaţă - investigarea unui fenomen: supravieţuirea după moartea corpului
Anul publicării: 2007
Pagini: 176
Format: 13x20cm
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Viaţă după viaţă - investigarea unui fenomen: supravieţuirea după moartea corpului - Raymond A. Moody Jr. Viaţă după viaţă.

În Viaţă după viaţă, Raymond Moody prezintă peste o sută de cazuri de "moarte clinică" - persoane care au fost declarate decedate şi apoi au revenit la viaţă. Publicată pentru prima dată în 1975, această explorare devenită clasică a ceea ce se întâmplă după moarte a stârnit o veritabilă revoluţie în modul în care este percepută viaţa de "dincolo", transformând pentru totdeauna ideile şi optica populară privind aceste două mari mistere: viaţa şi moartea - şi pragul dintre ele.
Cazurile prezentate se constituie în dovezi ale existenţei vieţii după moartea trupului, relatările celor care au trecut acest prag oferindu-ne o imagine impresionantă a păcii, seninătăţii şi iubirii necondiţionate care ne aşteaptă, pe toţi, "dincolo".
Raymond Moody este doctor în filosofie al Universităţii Virgmia, doctor în psihologie al Colegiului West Georgia şi doctor în medicină al Colegiului Medical din Georgia.
" Viaţă după viaţă ne-a readus în atenţie ceea ce omenirea a ştiut dintotdeauna despre moarte. Nu murim pur şi simplu; fenomenul morţii este mult mai complicat. Este o carte fără vârstă, care va fi şi peste douăzeci şi cinci de ani la fel de importantă precum era în urmă cu un sfert de secol." MELVIN MORSE
"Am învăţat multe despre procesul morţii, dar avem încă numeroase nedumeriri cu privire la momentul trecerii pragului şi la ceea ce se întâmplă cu pacienţii noştri în clipa în care sunt declaraţi clinic morţi. Studiile de tipul celor pe care dr. Moody le prezintă în cartea sa vor aduce o nouă lumină în acest domeniu şi ne vor confirma ceea ce ştim de două mii de ani - şi anume că există viaţă după moarte." ELISABETH KUEBLER-ROSS

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
am citit aceasta carte si mi-a placut foarte mult, va sfatui sa o cititi
Created in 0.1172 sec