Viata mea de inceput in afaceri - editia Capital

Viata mea de inceput in afaceri - editia Capital
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Bussines
Preț: 9,52 lei
11,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ben Casnocha si-a lansat la 12 ani prima companie. La 16 ani era deja nominalizat la titlul„Antreprenorul Anului“ (Inc. Magazine). In cartea de fata, autorul isi povesteste viata la 19 ani, varsta la care era intreprinzator, scriitor, student si blogger. Si membru in consiliul de administratie al Comcate Inc.– o companie de top in tehnologia e-government. Cartea include fapte reale, desi numele persoanelor si firmelor au fost schimbate, pentru a le proteja identitatea. Autorul relateaza evenimentele prin care a trecut si felul in care le-a facut fata, dar si rezultatele cu care s-au soldat in cele din urma. In 2006, BusinessWeek l-a inclus pe autor pe lista„celor mai buni tineri antreprenori din America“. Despre volumul de fata, putem spune ca, daca ar exista„romanul de afaceri“, atunci acesta ar fi o fascinanta mostra a genului.

 

Ben Casnocha este scriitor, blogger si antreprenor in Silicon Valley. La 14 ani, a infiintat cea de-a doua companie a sa, Comcate— care a devenit cea mai cunoscuta firma de IT pentru sistemele de e-guvernare.

In anii de liceu, in vreme ce era capitanul echipei de baschet si edita ziarul scolii, Casnocha isi gasea timp ca sa intocmeasca oferte, sa faca prezentari si sa negocieze contracte cu diversi clienti, pentru programele software ale firmei sale. In cativa ani, Casnocha a acumulat o experienta de-o viata, relatata in cadrul cartii de fata dintr-o perspectiva unica. In iunie 2006, a absolvit University High School din San Francisco. In timp ce isi scria cartea, intr-un an de pauza intre studii, a calatorit prin aproape 20 de tari, a locuit in casele celor care ii citeau blogul si a lucrat timp de trei luni pentru o firma care se ocupa cu investitiile de capital. In septembrie 2007, s-a inscris la Claremont McKenna College.

In 2004, PoliticsOnline l-a inclus printre primii„25 cei mai influenti oameni din lume, in internet si politica“. La 16 ani, Inc. Magazine l-a numit„Antreprenorul Anului“. In 2006, BusinessWeek l-a desemnat printre„Cei mai buni tineri antreprenori ai Americii“. Iar Silicon Valley Business Journal a inclus blogul sau in„Topul 25 din Silicon Valley“. Munca lui a fost prezentata in sute de emisiuni televizate sau articole de presa, inclusiv de CNN si USA Today.

In prezent, este membru in consiliul de administratie al companiei Comcate. Este un orator cunoscut pe teme legate de antreprenoriat si leadership si este co-fondatorul unei societati ce vine in sprijinul antreprenorilor si al directorilor executivi din domeniul IT. Site-ul sau personal poate fi gasit la adresa: www.mystartuplife.com.

   
   
Titlu original: My Start-Up Life: What a (Very) Young CEO Learned on His Journey Through Silicon Valley
Anul aparitiei: 2010
Numar pagini: 232
Format: 13× 20 cm
Traducator: Alexandru Nichifor 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1384 sec