Viaţa şi miracolele unui sfânt - Padre Pio

Viaţa şi miracolele unui sfânt - Padre Pio
-10%
ISBN: 973-85041-8-X
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 192
Format: 13x20cm
Preț: 10,80 lei
12,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Viaţa şi miracolele unui sfânt - Padre Pio - Adriana Pleşca, Veronica Godeanu. Viaţa şi miracolele.

Viaţa lui Padre Pio este în mare parte inedită. Unul dintre fenomenele misterioase şi deosebite care o caracterizează este apariţia stigmatelor christice la vârsta de 23 de ani, în anul 1910. De altfel, întreaga viaţă a părintelui a fost plină de fenomene inexplicabile pe care autorităţile ecleziastice le-au condamnat aproape mereu. Această atitudine a Bisericii a influenţat o lungă perioadă de timp pe toţi cei care au fost interesaţi de Padre Pio. Mii de articole despre vindecările realizate de el, despre stigmate, despre miresmele pe care le simţeau oamenii în prezenţa sa, bilocaţiile, citirea gândurilor, previziunile, viziunile celeste şi toate înzestrările charismatice pe care le avea erau descrise mereu cu menţiunea că acest om era "condamnat de Biserică". Iubit de oamenii care nu au ezitat să facă chiar manifestaţii pentru el când era persecutat, Padre Pio a fost multă vreme neînţeles de Vatican. Cei care ar fi fost firesc şi divin totodată să îl sprijine, să îl ajute pentru a putea să dăruiască cât mai mult din harul cu care a fost înzestrat, au fost tocmai cei care s-au străduit nebuneşte să îl împiedice să tacă minuni. Dar minunile sale erau pentru binele oamenilor. Pentru ei se manifesta în două locuri simultan, vindeca spontan şi miraculos, trimitea răspunsuri profetice la scrisori pe care nu le deschidea, era alături de îngerii păzitori ai fiilor săi spirituali, vorbea cu Iisus.
Plin de candoare, tânărul Pio l-a întrebat o dată pe unul din îndrumătorii săi de la mănăstire: "Dar dumneavoastră nu o vedeţi pe Fecioara Maria?" Lumea în care el a trăit, deşi marcată de suferinţa stigmatelor, era mult mai frumoasă decât a celorlalţi. Cerul şi pământul se întâlneau în faţa sa, rupându-şi barierele pentru a-l lăsa să le pătrundă tainele. Afla remediile diferitelor boli, diagnosticul şi modul de alinare a durerii de la îngeri, dar ceea ce este uimitor - nu numai el se ducea spre fiinţele celeste, ci şi ele veneau spre el pentru a-i spune necazurile oamenilor care aveau nevoie de ajutorul lui.
La mulţi ani după moartea sa pământeană, Padre Pio a fost canonizat. Adevărul harului divin pe care l-a avut a fost recunoscut şi de biserică.
Această carte vorbeşte despre viaţa lui, sensibilitatea rafinată şi infinita bunătate a sufletului său, despre compasiunea pentru suferinţele oamenilor, capacitatea sa deosebită de a iubi, subtilul şi totodată agerul său simţ al umorului. Astfel poate fi descoperit adevăratul Padre Pio, un om extraordinar, imprevizibil, inteligent, generos, spiritual. Şi mai presus de toate - un sfânt în mijlocul nostru.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1108 sec