Vieti anterioare celebre
15,40 lei
22,00 lei (-30%)

Vieti anterioare celebre

Vieti anterioare celebre
-30%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 15,40 lei
22,00 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Vieti anterioare celebre - Mult asteptata carte despre hipnoza regresiva, care dovedeste realitatea reincarnarii!

Steve Burgess, unul dintre hipnoterapeutii de frunte din Marea Britanie, a realizat mai mute mii de regresii in vietile anterioare de-a lungul carierei sale. Aceasta carte este povestea intriganta a unora dintre clientii sai, care in urma sesiunilor de regresie par sa fi fost personaje istorice celebre in vietile lor anterioare. Aceste identitati din vietile lor anterioare includ personaje regale precum Regina Elisabeta I sau sora sa mai mare, faimoasa Regina Bloody Mary, personaje anonime cum ar fi una dintre victimele lui Jack Spintecatorul, sau chiar mari si misteriosi scriitori sau oameni de cultura precum William Shakespeare.
In timpul transei induse prin hipnoza, clientii lui Steve ofera detalii din vietile lor anterioare, ei experimentand de multe ori evenimente care sunt cunoscute doar de istorici. In timp ce retraiesc momente din vietile trecute, ei furnizeaza informatii anterior necunoscute, oferindu-ne o perspectiva mai ampla asupra vietii acestor personaje a reginei Elizabeta I cu Robert Dudley sau calatoriile in straintate ale lui Shakespeare.
Aceasta poate fi cartea care dovedeste realitatea reincarnarii, o carte de interes pentru sceptici si adepti deopotriva.Numar pagini:207
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1517 sec