Viitorul Incotro? Schimbare pentru supravietuire

Viitorul Incotro? Schimbare pentru supravietuire
-15%
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Viitorul incotro? este un titlu incitant al unei carti care isi propune sa dea niste raspunsuri posibile la framantarile lumii moderne.
Folosind un stil alert si precis, autorul face o radiografie din toate punctele de vedere a civilizatiei actuale.
Niciodata lumea nu a parut mai paradoxala. In timp ce progresul tehnic se face intr-un ritm din ce in ce mai accelerat, criza economica si financiara este insotita de o criza ecologica si de o scadere a resurselor naturale.
Dupa cum demonstreaza si Alexandre Rojey, expert in dezvoltarea durabila si in energie, exista solutii pentru a asigura o protejare a resurselor si a mediului, continuandu-se in acelasi timp evolutia spre o lume din ce in ce mai interconectata si mai complexa.
Autorul subliniaza necesitatea angajarii unei tranzitii globale, care implica schimbari profunde in economie si in stilul de viata. Inovatia si creativitatea constituie atuurile esentiale pentru a reusi aceasta tranzitie si pentru a preveni declinul care ne ameninta.
Alexandre Rojey este expert in dezvoltarea durabila si energie. In momentul de fata activeaza in cadrul Fundatiei Tuck, grupul de reflexie«IDées» (Inovatie, dezvoltare durabila, energie, mediu si societate).Numar pagini:332
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1641 sec