Vina si vinul gastronomiei

Preț: 24,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Bogdan Ulmu
Editura: BCC PUBLISHING
Anul publicării: 2012
DESCRIERE
Acest retetar nu se vrea nici exhaustiv, nici ideal. Nu se adreseaza gospodinelor cu experienta; dar nici celor incepatoare.
El cuprinde o selectie din retetele preferate ale celui care, de peste trei decenii trudeste prin restaurantele tarii (si nu numai ale tarii), prin bucatariile personale (si nu numai), prin colturile de ziare si reviste, pe platourile TV, in scopul reinvatarii acestei atat de simple (si atat de complicate) arte culinare.
Vei gasi in micul meu volum, cititorule, fel de fel de retete: mai mult sau mai putin - cunoscute; mai mult sau mai putin - ieftine; mai mult sau mai putin - rapide. Mai mult sau mai putin - „suportabile”.
Dar simpla lectura a fiecarui fel de bucate te va ajuta, poate, sa cunosti un nou mod de a gati; sau, in cazul in care-l vei aplica, o noua voluptate gastronomica. In cel mai rau caz, doar te va amuza...
Bogdan Ulmu
Colectia: Primum manducare
Anul aparitiei: 2012
Format: 13x20 cm
Nr.pag: 256
El cuprinde o selectie din retetele preferate ale celui care, de peste trei decenii trudeste prin restaurantele tarii (si nu numai ale tarii), prin bucatariile personale (si nu numai), prin colturile de ziare si reviste, pe platourile TV, in scopul reinvatarii acestei atat de simple (si atat de complicate) arte culinare.
Vei gasi in micul meu volum, cititorule, fel de fel de retete: mai mult sau mai putin - cunoscute; mai mult sau mai putin - ieftine; mai mult sau mai putin - rapide. Mai mult sau mai putin - „suportabile”.
Dar simpla lectura a fiecarui fel de bucate te va ajuta, poate, sa cunosti un nou mod de a gati; sau, in cazul in care-l vei aplica, o noua voluptate gastronomica. In cel mai rau caz, doar te va amuza...
Bogdan Ulmu
Colectia: Primum manducare
Anul aparitiei: 2012
Format: 13x20 cm
Nr.pag: 256
REVIEW-URI