Vindecare Cauzei. O cale spre iertare

Vindecare Cauzei. O cale spre iertare
-15%
Editura:
Anul publicării: 2007
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Vindecare Cauzei. O cale spre iertare

„Sănătatea înseamnă pace interioară...Vindecarea implică o înţelegere a motivului existenţei iluziei de boală; Vindecarea este imposibilă fără această înţelegere.”


Din Un Curs în Miracole

Faptul că noi ne considerăm corpul ca fiind casa noastră este originea tuturor suferinţelor fizice şi psihice. Atâta timp cât dorim să rămânem separaţi de adevărata noastră identitate spirituală, noi creăm boala, pentru a ne întări credinţa în realitatea corpului. Pentru a retrăi iubirea, bucuria şi pacea lui Dumnezeu, trebuie să începem procesul de iertare – a noastră şi a altora. Acesta va permite ca prezenţa spiritului să ne intre în minte şi să o vindece.
Cauza tuturor bolilor se află în minte şi nu în corp. Boala este o umbră aruncată asupra corpului, de către sentimentul de vinovăţie existent în mintea noastră. Pe măsură ce vom practica iertarea, adevărul a cine suntem cu adevărat ne va apărea în minte şi vom descoperi casa noastră adevărată, pe care nu am părăsit-o niciodată.
Inspiraţia lui Michael Dawson în scrierea acestei cărţi vine din studierea şi predarea Cursului în Miracole. Vindecarea Cauzei poate fi citită şi ca o introducere la Un Curs în Miracole, în special în ceea ce priveşte învăţăturile lui referitoare la boală, vindecare, iertare şi rugăciune.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

19,55 lei
23,00 lei (-15%)
Created in 0.1469 sec