Vinul casei. Preparare, conditionare si pastrare

Vinul casei. Preparare, conditionare si pastrare
-20%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 192
Categoria: Altele
Preț: 5,20 lei
6,50 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Vinul casei. Preparare, conditionare si pastrare.
Cartea de fata reprezinta continuarea fireasca a volumului acesta “Via familiala", care s-a bucurat de o buna primire din partea cititorilor. Acolo au fost prezentate tehnologii pentru obtinerea unor recolte bogate, sustinute an de an, in ciuda vicisitudinilor climatice. Acum incercam sa prezentam modul cum poate fi valorificat in mod optim rodul muncii de viticultor (amator sau mic producator).
Conform principiului ca oricine se pricepe la fotbal si agricultura, multi isi aroga de la sine pregatirea de vinificator, incercand sa-si prepare singuri "vinul casei". Lipsa cunostintelor de specialitate, lucrul "dupa ureche" sau urmand tot felul de sfaturi ale vecinilor atoatestiutori, duc - de multe ori - la nereusite partiale sau chiar totale.
Nu de putine ori am fost consultat de prieteni sau cunoscuti in faza in care vinul nu mai putea fi recuperate si era numai bun de aruncat.
Pentru a preveni asemenea nereusite paguboase, incercam sa prezentam metode si mijloace pentru obtinerea unui vin corect, care sa fie baut cu placere la sarbatorile din familie sau sa prezinte un venit sigur pentru cei care il comercializeaza. Un asemenea vin trebuie sa inlocuiasca treptat tot soiul de "facaturi" vandute pe capota masinii.
Cu mijloace modeste, dar lucrand in conditii de igiena perfecta pot fi obtinute vinuri corecte, care sa recompenseze eforturile desfasurate in vie de-a lungul anului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1451 sec