Viorel Voineag, Drept procesual civil. Teste grila pentru magistratura, avocatura si licenta, actualizat martie 2016

Viorel Voineag, Drept procesual civil. Teste grila pentru magistratura, avocatura si licenta, actualizat martie 2016
-20%
Preț: 37,60 lei
47,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: General

DESCRIERE

Drept procesual civil. Teste grila pentru magistratura, avocatura si licenta, actualizat martie 2016.
 
 
Adaptata cerintelor si exigentelor concursurilor si examenelor specifice profesiilor juridice, lucrarea de fata reprezinta un instrument stiintific de lucru pentru studentii si absolventii facultatilor de drept care doresc sa-si finalizeze studiile si sa acceada cu succes intr-o profesie juridica.
.
Deopotriva, prin continutul comentariilor ce insotesc raspunsurile la unele intrebari, prezenta editie este utila si pentru cei care se afla deja in exercitiul unei astfel de profesii.

Lucrarea cuprinde un numar total de 1. 750 teste grila, structurate astfel:
 
- 1. 500 grile sistematizate pe institutii;
- 250 grile sistematizate in cuprinsul a 10 teste simulare concurs/examen. Prin modul de concepere a testelor si prin explicatiile oferite s-a urmarit atat invatarea, intelegerea si fixarea in mod sanatos si trainic a informatiei juridice relevante, cat si dezvoltarea rationamentelor logico-juridice ce trebuie intelese si folosite de orice aspirant la o profesie juridica de succes.
 
Fiecare test grila cuprinde 3 variante de raspuns, dintre care doar una sau doua variante pot fi corecte. Pentru fiecare test grila sunt indicate variantele corecte de raspuns, iar pentru majoritatea dintre acestea raspunsurile sunt insotite de comentarii si explicatii ori de trimiteri la continutultextelor de lege relevante.
 
Sunt prezentate si explicatii ale unor concepte legale ce nu beneficiaza de o analiza aprofundata in doctrina juridica relevanta, autorul facand trimitere la multiple situatii juridice sau exemple de fapt cu care s-a confruntat in exercitarea functiei de judecator.
 
La elaborarea prezentei editii s-au avut in vedere prevederile Noului Cod de procedura civila cu toate modificarile in vigoare pana la data de 01 martie 2016.

Anul aparitiei: 2016
Format: 13X20 cm
Nr. pagini: 780

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.