Viorel Voineag, Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta. Drept procesual civil - Actualizat in luna Mai 2015

Viorel Voineag, Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta. Drept procesual civil - Actualizat in luna Mai 2015
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

500 grile - Drept Civil, 1500 grile - Drept Procesual Civil, Raspunsuri insotite de comentarii si explicatii

Avand un continut complex si original, lucrarea de fata reprezinta un instrument stiintific de lucru pentru studentii si absolventii facultatilor de drept care doresc sa-si finalizeze studiile si sa acceada cu succes intr-o profesie juridica. Deopotriva, prin continutul comentariilor ce insotesc raspunsurile la unele teste, prezenta editie este utila si pentru cei care se afla deja in exercitiul unei astfel de profesii.

Lucrarea cuprinde un numar total de 2000. teste grila, structurate astfel:

- 500 grile ce acopera partial disciplina drept civil (pana la materia obligatiilor);
-1500 grile din materia drept procesual civil.

Prin modul de concepere a testelor si prin explicatiile oferite s-a urmarit atat invatarea, intelegerea si fixarea in mod sanatos si trainic a informatiei juridice relevante, cat si dezvoltarea rationarnentelor logico-juridice ce trebuie intelese si folosite de orice aspirant la o profesie juridica de succes.

Fiecare test grila cuprinde 3 variante de raspuns, dintre care doar una sau doua variante pot fi. corecte. Pentru fiecare test grila sunt indicate variantele corecte de raspuns, iar pentru majoritatea dintre acestea raspunsurile sunt insotite de comentarii si explicatii ori de trimiteri la continutul textelor de lege relevante.


Sunt prezentate si explicatii ale unor concepte legale ce nu beneficiaza de o analiza aprofundata in literatura juridica relevanta, autorul tacand trimitere la multiple situatii juridice sau exemple de fapt cu care s-a confruntat in exercitarea functiei de judecator.

La elaborarea prezentei editii s-au avut in vedere prevederile Noului Cod civil si ale Noului Cod de procedura civila in forma si continutul in vigoare pana la data de 20 mai 2015.

Autorul

Nr. de pagini: 866
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.118 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.