Viorel Voineag, Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta. Drept procesual civil. Actualizat aprilie 2014

Viorel Voineag, Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta. Drept procesual civil. Actualizat aprilie 2014
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Drept
Preț: 40,00 lei
50,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Avand un continut cu totul original, lucrarea Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta -Drept procesual civil- reprezinta un instrument stiintific de lucru pentru studentii si absolventii facultatilor de drept care doresc sa-si finalizeze studiile sis a acceada ubtr-o profesie juridical. Deopotriva, prezenta editie este utila si pentru cei care se afla deja in exercitiul unei astfel de profesii.

Lucrarea Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta -Drept procesual civil- cuprinde un numar de 1500 teste grila din material dreptului procesual civil, incercand sa acopere, aproape exhaustive, continutul si detaliile fiecarei institutii juridice analizate

Prin modul de concepere a testelor s-a urmarit atat invatarea, intelegerea si fixarea informatiei juridice relevante, cat si dezvoltarea rationamentelor logico-juridice ce trebuie intelese si folosite de orice aspirant la o profesie juridical de success.
Fiecare test grila cuprinde 3 variante de raspuns, dintre care doar doua variante pot fi corecte.

Pentru fiecare test grila sunt indicate variantele corecte de raspuns, iar pentru majoritatea dintre acestea raspunsurile sunt insotite de explicatii si/sau trimiteri la continutul textelor de lege relevante.

Din aceasta perspectiva lucrarea Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta -Drept procesual civil- prezinta caracter de noutate, autorul facand trimitere in cuprinsul explicatiilor la multiple exemple de fapt inspirate din profesia de judecator pe care o exercita.

La elaborarea prezentei editii s-au avut in vedere prevederile Noului Cod de procedura civila intrat in vigoare la data de 15. 02. 2013, dar si mare parte a lucrarilor de specialitate elaborate pana in prezent.

Nr. de pagini: 445
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1782 sec