Visual Basic Net.Sfaturi tehnice

Visual Basic Net.Sfaturi tehnice
-25%
ISBN: 973-571-441-8
Editura:
Pagini: 704
Preț: 37,43 lei
49,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Daca esti in cautarea unei carti care contine exemple de cod ce te ajuta sa inveti, sa intelegi si sa rezolvi probleme, atunci ai gasit-o. Kris Jamsa a scris o carte completa despre valorificarea la maxim a limbajului de programare Visual Basic.NET.

George Bullock

SoftwareDesign Engineer

Profita rapid de Visual Basic.NET pentru a implementa o larga varietate de sarcini de programare. Aceasta carte de referinta, insotita de sfaturi practice si sute de programe gata sa fie rulate, iti va arata cum sa valorifici la maximum mediul .NET pentru a crea solutii de calitate profesionala pentru problemele din lumea reala. Sunt tratate in detaliu conceptele cheie ale programarii, furnizand fundatia necesara pentru dezvoltarea aplicatiilor care exploateaza mediul .NET. Lucrarea contine codul sursa complet pentru paginile ASP.NET, servicii Web, formulare Web si Windows, rutine de tratare a evenimentelor si erorilor, desfasurarea aplicatiilor folosind ansambluri .NET si versiuni ale acestora. Visual Basic .NET - Sfaturi si tehnici depaseste cu mult nivelul dezvoltarii aplicatiilor prin simpla tragere si plasare a unor butoane, prezentand detaliile ascunse ale operatiunilor esentiale, pe care trebuie sa le cunoasca programatorii .NET.

Kris Jamsa, Ph.D., MBA, este autorul cel mai bine vandut din domeniu. A scris peste 90 de carti consacrate tuturor aspectelor ce tin de computere. Prin experienta sade peste un deceniu, Jamsa a jutat milioane de profesionisti din intreaga lume.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.4360 sec