Vita sexualis (Colectia babel)

Vita sexualis (Colectia babel)
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Literatura
Preț: 4,00 lei
5,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentare de carte Mori Ogai - Vita sexualis

Volumul Vita sexualis, scris de unul dintre cei mai mari romancieri japonezi, este un important precursor al romanului modern in care vom face o cura de constientizare sexuala, si vom descoperi lumea erotica din arta si literatura.

De la prima intalnire a copilului Shizuka cu gravuri pe lemn al caror leitmotiv era placerea - Ukiyo-e - realizate de artistii japonezi prin utilizarea tehnicii blocurilor de lemn si pana la prima intalnire a tanarului in varsta de 20 de ani cu o curtezana profesionista, Ogai a ales ca creeze o istorie sexuala care intruchipeaza cele doua aspecte ale naturii unui barbat: trupul si spiritul in toata complexitatea sa psihologica. Rezultatul acestei investigatii este aducerea in mintea cititorului a complexei lumi sexuale din timpul erei Meiji din Japonia. 

In romanul lui Ogai, eroul trebuie sa se confrunte cu lumea femeilor, de la prostituate la marile curtezane ale vremii. Dar, in timpul tuturor escapadelor sexuale si confruntarilor, el isi pastreaza echilibrul, observa, comenteaza, uneori cu umor, alteori cu seriozitate, dar intotdeauna cu autocritica. Traducere de:    Irina Holca
Numar pagini:    144
Format:    107 x 178 mm
Aparitie:    Sep 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

13,12 lei
16,00 lei (-18%)
Created in 0.1185 sec