Vitali
17,60 lei
22,00 lei (-20%)

Vitali

Vitali
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Romane
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Vitali „Adrian Sângeorzan, unul dintre cei mai originali autori din ultimul deceniu, a ajuns la scris relativ târziu, când era deja format, matur si cu o experienta de viata petrecuta chiarîntre mai mult de doua lumi. Unii nu fac nimic cu ea, Sângeorzan de la ea porneste, de fiecare data, totul. Daca primele sale doua carti de proza (Între doua lumi - Povestirile unui doctor de femei si Circul din fata casei) indicau explicit implicarea autobiografica, acest nou roman zapacitor, antrenant, scris cu sufletul la gura - tocmai ca sa ceara a fi citit, literalmente,à bout de souffle! - disimuleaza autobiografia, câta va fi fiind. Darîn mod certîl face pe cititor sa seîntrebe cine au fost, de fapt, modelele personajelor - unele de-a dreptul trasnite! - din Vitali. Scrisul se misca rapid, parca dominat de dicteul imperios al situatiilor ce se perinda aproape cinematografic, al conjuncturilor care de care mai surprinzatoare. Miscarea nu e numai spatiala, ci, poate mai important, interioara.

Roman picaresc, prin toate peregrinarile personajului titular ale carui tribulatii seînchidîntr-un cerc perfect, Vitali poate fi interpretat si ca un clasic Bildungsroman, un roman de formatie,în care subiectul strabate parcaîntreaga lume ca sa ajunga la punctul de unde plecase. Iar autorul lui are o pasiune neobisnuita de a spune si produceîn jurul luiîntâmplari dintre cele mai imprevizibile!

Primul roman cu adevarat american al lui Adrian Sângeorzan, Vitali este testimoniul indubitabil al... vitalitatii artei narative si de constructie epica a unui scriitor ce nuînceteaza sa ne surprinda!“

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

17,60 lei
22,00 lei (-20%)
19,26 lei
24,08 lei (-20,02%)
Created in 0.1291 sec