Vitamine duhovnicesti pentru intarirea sufletului. Zi de zi cu Hristos de-a lungul anului bisericesc. Volumul. 1

Vitamine duhovnicesti pentru intarirea sufletului. Zi de zi cu Hristos de-a lungul anului bisericesc. Volumul. 1
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Tratat
Preț: 25,20 lei
28,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

De-a lungul unui an, Vitaminele duhovnicesti iti propun o pagina pentru fiecare zi, in care afli ce sfinti se pomenesc in ziua respectiva si cine au fost ei, dupa care ai la indemana o„pastila de intelepciune” care sa-ti inspire ziua: o istorioara cu talc, un fragment din opera vreunui Sfant Parinte, un fapt real trait de personalitati din trecut sau din prezent, o pilda din Pateric sau vreun citat filozofic ori literar. Troparul praznicului sau al sfantului praznuit ori sinaxarul in versuri cu care se incheie pagina ofera si un moment de inchinare si uimire in fata slavei lui Dumnezeu.
Scurtele lecturi zilnice din paginile acestei carti ofera un prilej rapid si eficient de imbogatire a vietii duhovnicesti. Dumnezeu nu-ti cere sa fii erou, nici sa-I daruiesti ceea ce nu esti in stare, ci iti cere doar sa primesti ca El sa-ti fie aproape. Vrea sa-ti binecuvanteze fiecare clipa a vietii, sa-ti mangaie fiecare incercare, sa-ti lumineze fiecare pas...
Foloseste aceasta carte si daruieste-I lui Dumnezeu cinci minute din timpul tau pentru a citi pagina inchinata zilei respective. Fii convins ca, in schimb, Dumnezeu iti va darui intreaga zi!

In romaneste de Florin Codreanu
Format 17x24 cm
400 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1260 sec