Vocea sperantei
19,99 lei
24,99 lei (-20,01%)

Vocea sperantei

Vocea sperantei
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Romane
Preț: 19,99 lei
24,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Evenimentele recent petrecute in Myanmar au readus in actualitate numele lui Aung San Suu Kyi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in anul 1991, liderul de necontestat al miscarii de rezistenta din aceasta tara, care se afla in arest la domiciliu de aproape 20 de ani.

In Vocea sperantei, descoperim o societate fara indoiala ravasita din punct de vedere politic, totusi extraordinar de vibranta. Construita in jurul dialogului cu Aung San Suu Kyi, aceasta carte descrie una dintre revoluĺiile pasnice cele mai formidabile din timpurile moderne. Aung San Suu Kyi, aleasa in mod democratic in fruntea poporului birman, ramane si astazi prizoniera violentei dictaturi militare care se manifesta brutal tot cuprinsul tarii.

Pe 24 octombrie 2007, Aung San Suu Kyi a intrat in cel de-al doisprezecelea an de detentie de la prima sa arestare din 20 iulie 1989. In prezent, mai multe mii de detinuti politici se afla in inchisorile birmane. Genocidul populatiei continua in peste trei sute de sate: omoruri, torturi, violuri, menite sa elimine minoritatile etnice. Peste un milion de persoane au fugit din Birmania.

In tara exista un milion de persoane care si-au schimbat domiciliul, traind in conditii primitive in jungla infestata de malarie. Sute de mii de birmani sunt supusi la munca obligatorie si fortati sa construiasca drumuri, poduri, diguri si infrastructuri pentru turism. Milioane de oameni se afla sub jugul uneia dintre cele mai mari armate din lume.

Nr. de pagini: 420
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1249 sec