Voicu Andreea, Ce fluiera camilele pe malul marii

Voicu Andreea, Ce fluiera camilele pe malul marii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 72
Categoria: Poezie
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Andreea Voicu s-a nascut pe 11 ianuarie 1996. Studenta la Facultatea de Psihologie si stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti. Reviste in care a publicat poeme: „Timpul”, „Cafeneaua Literara”, „Atitudini”, „Revista Noua”, „Libris”.
 
A obtinut diverse premii la concursuri si festivaluri literare din tara. Premiul Editurii Paralela 45 pentru acest volum, in cadrul Concursului National de Poezie si Interpretare Critica a Operei Eminesciene Porni Luceafarul…, iunie 2015.

Fara imagini si fara zorzoane, ba mai ca si fara imaginatie (inlocuita de memorie si notatie), Andreea Voicu are o scriitura de candoare si candori spontane, recuperate si transpuse nu in minimalism, ci mai degraba intr-un biografism minimal. Micro-naratiunile ei de gasca si de familie, jucate deopotriva cu participare si ironie, au o fluenta ingenua si refac, din incidente marunte, tratate cu stilistica aparenta a naivitatii, o atmosfera de copilareala si adolescenta in care pana si cruzimile si cinismele respira in candoare infantila. Tratamentul candid al secventelor de real sau de memorie e insa doar premisa care face loc adierilor fantasmatice care anima intreg volumul. Ce fluiera camilele pe malul marii e un debut de colectie. Al. Cistelecan

Nr. de pagini: 72
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Poezie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1190 sec