Vorbeşte-mi… am atâtea să-ţi spun

Vorbeşte-mi… am atâtea să-ţi spun
-28%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 288
Format: 13x20cm
Categoria: Altele
Preț: 15,84 lei
22,00 lei (-28%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Vorbeşte-mi… am atâtea să-ţi spun - Jacques Salomé. Vorbeşte-mi.

În cartea de faţă, autorul analizează motivele ce duc la dezintegrarea cuplurilor, demersul sau pune în lumină acele aspecte din viaţa de zi cu zi care nu au nimic ameninţător în sine, dar care, repetate şi amplificate, adăugându-se unele altora, vor constitui, de-a lungul vremii, o sursă reînnoită de slăbire a unei relatii. Neînţelegerile mai mult sau mai puţin deschise vor deveni adevărate obstacole în calea comunicării dintre parteneri.
Dar Jacques Salomé nu se mulţumeşte cu explicarea eşecului unei relaţii, ci întreţine speranţa şi oferă soluţii pentru sporirea intimităţii, a cunoaşterii de sine şi a spontaneităţii.
În viaţa unui cuplu este necesară crearea unei distanţe, a unui spaţiu de negociere, în care să poată fi recunoscute atât punctele comune, cât şi deosebirile dintre parteneri. Legăturile de suflet nu sunt suficiente pentru a ţine împreună două persoane. Comunicarea şi recunoaşterea diferenţelor dintre parteneri îi va ajuta pe aceştia să se accepte unul pe celălalt în individualitatea lor şi să-şi asume răspunderea pentru propria fericire. Numai astfel îşi vor putea continua viaţa în cuplu.
Chiar şi atunci când o relaţie pare distrusă, nimic nu este încă pierdut, ne spune autorul.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1057 sec