Vreau sa fiu cel mai bun clasa a I-a. Toate disciplinele (Tema campionilor)

Vreau sa fiu cel mai bun clasa a I-a. Toate disciplinele (Tema campionilor)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Altele
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Vreau sa fiu cel mai bun“ se adreseaza elevilor de 7 ani (clasa I), incurajandu-i sa se pregateasca pentru obtinerea performantei.Structurat in patru teme carora le corespund continuturile programei scolare, aduce informatii si solicita transferul cunostintelor dintr-un domeniu in altul.
Prin formulari variate se urmareste intelegerea mesajului scris si dez-voltarea capacitatii de operare cu termeni specifici fiecarei discipline: silaba, cuvant, grup de litere, grup de sunete, enunt, text, numere pare, numere impare, suma, diferenta etc.Cerintele se adreseaza tuturor elevilor, formandu-le o imagine de sine pozitiva. Acestea pot fi rezolvate atat pe parcursul anului scolar, cat si ca tema pentru vacantele scolare.
„Vreau sa fiu cel mai bun“ se adreseaza elevilor de 7 ani (clasa I), incurajandu-i sa se pregateasca pentru obtinerea performantei. Structurat in patru teme carora le corespund continuturile programei scolare, aduce informatii si solicita transferul cunostintelor dintr-un domeniu in altul. Prin formulari variate se urmareste intelegerea mesajului scris si dez-voltarea capacitatii de operare cu termeni specifici fiecarei discipline: silaba, cuvant, grup de litere, grup de sunete, enunt, text, numere pare, numere impare, suma, diferenta etc. Cerintele se adreseaza tuturor elevilor, formandu-le o imagine de sine pozitiva. Acestea pot fi rezolvate atat pe parcursul anului scolar, cat si ca tema pentru vacantele scolare.

Nr. de pagini : 72
Anul aparitiei : 2014
Autori : Maria Petrache, Daniela Oprea, Maria Coman, Florica Stoica, Dumitru Sturzeanu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1137 sec