WARCRAFT-Stapanul Clanurilor - Volumul II

WARCRAFT-Stapanul Clanurilor - Volumul II
-30%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Science fiction
Preț: 19,60 lei
28,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

In trecutul invaluit de negura vremurilor,. lumea lui Azeroth s-a umplut cu creaturi fabuloase de felurite neamuri. Misteriosii elfi si gnomii indesati traisera printe oameni intr-o relativa pace si armonie - pana in clipa in care sosirea armatei demonice cunoscute ca Legiunea Arzatoare a naruit pe vecie linistea lumii. Acum, orcii, dragonii, goblini si trolii se lupta pentru suprematia asupra unor imparatii faramitate, in stare de razboi - episod al unui scenariu malefic, grandios, care va determina soarta lumii din WARCRAFT.

Sclav. Gladiator. Saman. Capetenie de Razboi. Enigmaticul orc Thrall a fost toate acestea. Crescut din copilarie de oameni cruzi, care sperau sa-l transforme intr-un pion perfect, Thrall este manat atat de salbaticia propriei inimi, cat si de abilitatile dobandite in timpul educatiei sale, spre a-si urma un destin pe care abia incepe sa-l inteleaga: ruperea legaturilor sclaviei si redescoperirea traditiilor poporului sau. Acum, povestea tumultoasa a drumului sau in viata o saga a onoarei, urii si sperantei va fi, in sfarsit, spusa...

O poveste originala despre razboi, magie si eroism bazata pe jocul electronic cu vanzari si premii remarcabile lansat de Blizzard Entertaiment.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Science fiction - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1285 sec