Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Inteleptului din Omaha

Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Inteleptului din Omaha
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 11,12 lei
13,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Warren Buffett este unul dintre cei mai prolifici si admirati investitori si manageri din lumea corporatiilor americane. Cartea de fata cuprinde scrisorile lui Buffett catre actionarii de la Berkshire Hathaway, in care„Inteleptul din Omaha“ prezinta, intr-o maniera clara si intr-un stil simplu, principiile sale de management de baza al afacerilor sanatoase. Acest ghid practic de management transmite informatii valoroase despre comunicarea cu angajatii si cu actionarii si tratarea corecta a acestora; guvernarea corporatista responsabila; comportamentul etic; recunoasterea greselilor; pasiunea pentru munca. Richard Connors infatiseaza extraordinara pricepere in afaceri si cunostintele de management ale lui Buffett intr-o naratiune captivanta, prezentata intr-o maniera accesibila si organizata in functie de domeniu si teme de afaceri– cuprinzand importante lectii de management de la Buffett in fiecare capitol.
Warren Buffett. Despre afaceriofera informatii directe si la obiect pe teme foarte importante pentru directori, manageri, investitori, studenti in afaceri si pentru oricine este interesat de acest domeniu. Edificatoare si interesanta, aceasta carte unica pune in lumina convingerile lui Warren Buffett si ofera un ghid excelent al strategiilor de management, care va va ajuta sa conduceti o afacere de succes.

Richard J. Connors a fost consilier autorizat in domeniul investitiilor si proprietar al Connors Investment Management Company din St. Louis, Missouri. A absolvit Facultatea de Afaceri din cadrul Universitãtii Notre Dame si Facultatea de Drept din cadrul Universitãtii St. Louis. Incepand cu 2006, a tinut un curs despre Warren Buffett la Universitatea din Washington, la St. Louis Lifelong Learning Institute.Numar pagini:288
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1465 sec