Wayne W. Dyer - Dorinte implinite - Cum sa stapanim arta manifestarii - Format MP3

Wayne W. Dyer - Dorinte implinite - Cum sa stapanim arta manifestarii - Format MP3
-10%
Anul publicării: 2015
Categoria: Motivational
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Dorinte implinite - cum sa stapanim arta manifestarii" (Wishes Fullfiled) a lui Wayne Dyer, un nou titlu disponibil in limba romana in format audiobook la ACT si Politon, este un ghid care insista pe puterea imaginatiei si include o serie de principii care ajuta oamenii sa-si indeplineasca chiar si cele mai ascunse dorinte.
Wayne Dyer ne spune in aceasta carte audio, ca cel mai mare dar pe care l-am primit noi, oamenii, este cel al imaginatiei si ca toate lucrurile cu care suntem acum obisnuiti au existat candva in imaginatia cuiva. Un prim pas care sa ne ajute sa ne realizam dorintele este un simplu proces de imaginatie.

Audiobook-ul„Dorinte implinite” este o calatorie spre interior si un proces complex de descoperire, cu ajutorul caruia oamenii vor deveni constienti de puterile pe care le au si se vor putea conecta cu forta lor divina interioara. Wayne Dyer incurajeaza oamenii sa-si transforme gandurile negative despre ei insisi si sa paseasca pe o cale divina pentru a-si transforma dorintele in realitate.

Format: Audiobook MP3 8, 1 ore
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1199 sec