William Stillman, Esenta autismului

William Stillman, Esenta autismului
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Tratat
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

William Stillman, Esenta autismului. Dezvaluirea secretelor spirituale ale cunoscatorilor inimii omenesti – o perspectiva dincolo de etichetari.


Ca adult cu sindrom Asperger, o ruda mai blanda a autismului, mesajul purtator de reverenta si respect al lui Stillman a ajuns la inimile a mii de oameni din SUA, datorita atelierelor sale atat de apreciate despre autism si a consultatiilor particulare pe care le ofera pe tot teritoriul Statelor Unite. Stillman detine o diploma de licenta in educatie de la Universitatea Millersville din Pennsvlvania si lucreaza pentru ajutorarea oamenilor cu feluri diferite de a fi, din 1987. Anterior, a lucrat la Departamentul pentru bunastare publica din Pennsylvania, Biroul transnational pentru retard mintal, ca indrumator pentru copiii cu deficiente de intelect, probleme de sanatate mintala si autism.

Prin activitatea sa de sustinere a celor care iubesc si ingrijesc persoane cu autism si sindrom Asperger. Stillman ofera repere pentru intelegerea colectiva a experientei autiste in moduri nemaiintalnite pana acum.

Autismul nu ar trebui definit ca o "tragedie indurata de cei suferinzi", ci ca o experienta cu adevarat unica si individuala care se cuvine sa fie respectata si apreciata la adevarata ei valoare de catre noi toti. Stillman evidentiaza sensibilitatile exceptionale ale celor mai valorosi, intelepti si plini de iubire "invatatori" ai nostri.


Anul lansarii: Ianuarie 2014
Traducator: Adina Ihora
Format : 15 x 22.5 cm
Pagini: 216

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1195 sec