Windows XP Professional

Windows XP Professional
-15%
Editura:
Pagini: 1136
Preț: 91,72 lei
107,91 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Despre carte

Windows XP este, fara indoiala, o modernizare importanta in tehnologia Windows - un pas pe care va trebui sa-l intelegeti. Microsoft a combinat in linia de produse Windows XP toate sistemele de operare proprii, asa ca puteti fi sigur ca nu va disparea foarte repede.

Windows XP atat de usor de folosit, incat cartile nu mai sunt necesare? Din pacate, nu. Este adevarat, la fel ca in toate versiunile Windows, este disponibil sistemul de asistenta online. Totusi, la fel ca pentru toate versiunile, incepand cu Windows 95, nu este disponibila documentatia tiparita

Probabil stiti ca Windows XP este livrat in doua versiuni: Home Edition si Professional. Alti editori au produs un singur volum pentru ambele sisteme de operare, dar noi am considerat ca astfel am crea confuzie. Aceasta carte prezinta caracteristicile de retea si de gestionare mai avansate ale versiunii Windows XP Professional si, desi presupune ca unii utilizatori casnici vor opta pentru versiunea Professional, se adreseaza si utilizatorilor din cadrul companiilor si/sau celor cu drepturi administrative suplimentare (Power Users). Totusi, vom presupune ca nu sunteti inginer si vom face eforturi sa explicam totul in termeni simpli, fara sa va ingropam in jargon.

In multele pagini ale acestei carti, nu ne vom indrepta atentia numai asupra noutatilor tehnologice, ci si asupra utilitatii si modului de folosire, lasand deoparte partile pe care le puteti ignora. Autorul principal al acestei carti a mai scris alte 15 carti despre Windows, toate intr-un limbaj simplu (cateva dintre ele in lista celor mai vandute carti), destinate unei game largi de utilizatori, de la incepatori la administratori de sistem care se ocupa de instalarea domeniilor NT Server. Coautorul proiecteaza software si retele de mai mult de 20 de ani. Lucram cu, si scriem despre diferite versiuni Windows in fiecare an. Intelegem foarte clar ce deruteaza utilizatorii si administratorii de sistem la instalarea, configurarea si utilizarea sistemului de operare Windows si stim (speram) cum sa transmitem cele mai bune solutii catre cititorii nostri.

Din Cuprins

Prezentarea sistemului de operare Windows XP Professional

Lucrul in Windows XP Professional
Windows XP si Internet
Lucrul in retea
Configurarea si personalizarea sistemului

Despre autori

Robert Cowart a scris mai mult de 35 de carti despre programarea calculatoarelor precum si aplicatii, dintre care mai mult de o duzina despre Windows. Cateva dintre cartile sale au fost printre cele mai bine vandute din categoriile respective si au fost traduse in mai mult de 20 de limbi. A scris articole despre o gama larga de subiecte pentru diferite reviste, precum PC Week, PC World, PC Tech Journal, Mac World si Microsoft Systems Journal. A predat cursuri de programare la University of California Extension din San Francisco si a aparut ca invitat special in mai multe emisiuni TV, precum Computer Chronicles (PBS), Headline News (CNN), The Screen Savers (ZD-TV) si World News Tonight with Peter Jennings (ABC).

Brian Knittel lucreaza de mai mult de 20 de ani ca dezvoltator de software. Dupa ce si-a luat diploma in medicina nucleara si tehnologiile de preluare a imaginilor prin rezonanta magnetica, si-a inceput cariera de consultant independent.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Sisteme de operare - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1828 sec