Zburatorul
40,25 lei
57,50 lei (-30%)

Zburatorul

Zburatorul
-30%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Povestiri
Preț: 40,25 lei
57,50 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

2011 LANSAREA FILMULUI CU BUGET EXTRAORDINAR ? Airborn (Zburatorul), in regia lui Stephen Sommers, regizorul seriei Mumia.

Matt Cruse este steward pe Aurora, un imens aerostat care zboara la sute de metri deasupra oceanului, transportand pasageri bogati dintr-un oras in altul. Este viata pe care Matt si-a dorit-o dintotdeauna. Convins de faptul ca este mai usor decat aerul, isi inchipuie ca pluteste la fel de lesne ca hidriul care propulsa nava. Intr-o noapte, salveaza un calator cu balonul, care-i vorbeste despre minunate creaturi ce plutesc pe cer. Abia dupa ce o cunoaste pe nepoata calatorului, Matt isi da seama de faptul ca aiurelile acestuia ar putea, de fapt, sa reprezinte adevarul si ca straniile creaturi sunt intru totul reale si incredibil de misterioase.

"Kenneth Oppel isi poarta cititorii sus pe cer, intr-o aventura cu ritm alert, bine construita in jurul personajelor. La rastimpuri, actiunea te tine cu sufletul la gura, dialogul fiind alert si viu. Descrierile lui Oppel prind radacini adanci in memoria noastra." - Quill& Quire (revista stelelor)

Intr-o aventura fantastica, amintind de Jules Verne si de Robert Louis Stevenson, Kenneth Oppel, autorul trilogiei bestseller Silverwing, creeaza o lume imaginara in care vazduhul este populat de drumeti intercontinentali, de pirati si de fiinte niciodata visate de oamenii ce calatoresc pe cer.

"Zburam catre rasarit, iar eu eram cocotat la cucurigu, in postul de observatie, jucand rolul de ochi ai navei. Plecasem de doua nopti din Sydney, iar pana in acel moment nu avusesem probleme cu vremea. Stateam de veghe, privind spre o claie intunecata de nori nimbus aflata in departare, la nord-vest, insa o lasasem cu mult in urma, iar drumul de intoarcere spre Lionsgate City parea sa fie cat se poate de lin. Ca si cum am fi zburat calare pe un nor..."
 

Editura:Corint Junior
Aparitie:2010
Numar pagini:400
Format:15 x 23 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1625 sec