Zecharia Sitchin - Regatele pierdute

Zecharia Sitchin - Regatele pierdute
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Cultura generala
Preț: 27,90 lei
34,88 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

CEI CARE S-AU POGORAT DIN CER PE PAMANT. In analele Europei, descoperirea Lumii Noi poarta marca El Dorado si a neincetatei goane dupa aur. Dar conchistatorii nu si-au dat seama ca reluau o cautare care avusese loc cu multe milenii inainte in aceste tinuturi noi!

Cronicile si legendele vorbesc despre zgarcenie, jaf si distrugere din capriciu si contin marturii ale uimirii care i-a incercat pe europeni atunci cand au gasit aici civilizatii atat de asemanatoare cu cele din Lumea Veche: regate si curti regale, orase si incinte sacre, arta si poezie, temple inalte pana la cer, preoti - si simbolul crucii, credinta intr-un Atoatecreator. Si mai erau si legendele despre zeii albi cu barba care plecasera, dar care promisesera ca se vor intoarce.

Enigmaticii maiasi, azteci si incasi si misteriosii lor stramosi i-au uimit pe conchistadori si ii mai uimesc inca pe specialisti si pe profani, 5 secole mai tarziu. Cum, cand si unde au aparut astfel de civilizatii in Lumea Noua? Sa fie doar o coincidenta faptul ca, pe masura ce aflam mai mult despre aceste civilizatii, ele par sa fi fost modelate dupa cele din Orientul Apropiat? O URMARE MAI MULT DECAT INCITANTA A BEST SELLER-ULUI A 12-A PLANETA!   "REGATELE PIERDUTE"

Cuprins:

1. EL DORADO
2. PAMANTUL PIERDUT AL LUI CAIN
3. TINUTUL ZEILOR SERPI
4. OBSERVATORUL DIN JUNGLA
5. STRAINII DE PESTE MARI
6. TARAMAUL BAGHETEI DE AUR
7. ZIUA IN CARE SOARELE S-A OPRIT
8. CAILE CERULUI
9. ORASE "PIERDUTE" SI "REGASITE"
10. UN BAALBEK IN LUMEA NOUA
11. PAMANTUL "DE UNDE AU VENIT LINGOURILE"
12. ZEII LACRIMILOR DE AUR


Anul aparitiei: 2010
Format: 13X20 cm
Nr. pagini: 252

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1144 sec