Zen si arta fericirii
12,74 lei
18,20 lei (-30%)

Zen si arta fericirii

Zen si arta fericirii
-30%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele
Preț: 12,74 lei
18,20 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Zen si arta fericirii se recomanda tuturor celor care vor sa-si infrumuseteze viata spirituala, sa lupte cu stresul cotidian si sa-si imbunatateasca starea fizica si sufleteasca.

Fiecare isi creeaza singur realitatea. Aceasta este maxima ezoterica de la care porneste bestsellerul lui Chris Prentiss. Autorul priveste cu intelegere, bucurie si umor spre intamplari comune si provocari ce trebuie transformate in oportunitati. Chris Prentiss apeleaza la filozofie, la stiinta si la experienta personala si ne dezvaluie intelepciunea practica si calea spre fericirea de fiecare zi. Cartea lui isi are locul oriunde exista un om dispus sa invete sa fie fericit.Cuprins:

Fericire... 7

1. Calea... 9
2. Fiecare isi cladeste singur viitorul... 15
3. Noua experienta... 21
4. Calatoria interioara... 27
5. Fericirea atenta... 33
6. Ce este adevarat in Univers... 43
7. Adaptarea la schimbari... 57
8. Stresul si imaginatia... 71
9. Vindecarea de trecut... 79
10. Limbajul Universului... 85

Multumiri... 91


Mai intai, raspunde sincer la urmatoarea intrebare: Mi-as dori sa fie adevarat ca„orice mi se intampla este cel mai bun lucru care mi se poate intampla"? A doua parte, mai dificila, este sa raspunzi sincer la intrebarea: As fi dispus sa cred ca e adevarat?
   Imagineaza-ti ca Dumnezeu ar aparea in fata ta acum si ar spune:„iti promit ca tot ce ti se va intampla de acum inainte iti va fi de cel mai mare ajutor si iti va aduce maximum de bunastare." inchipuie-ti ca Dumnezeu ar continua:„ Chiar daca uneori ce se intampla iti va parea nefericit sau dureros, in final, viata ta va fi binecuvantata minunat si va avea de castigat din orice se se intampla."
   Ce reactie ai avea la asemenea vesti minunate? Vesel? Poate chiar fericit? N-ar fi cea mai buna veste pe care ai putea sa o auzi? N-ai ofta adanc, usurat si nu te-ai simti de parca ti s-ar fi luat o povara de pe umeri? N-ai privi apoi urmatorul lucru care ti s-ar intampla - chiar daca a fost dureros, ai pierdut ceva sau a parut nefericit ori nenorocos - de parca ar urma sa fie nemaipomenit de benefic pentru tine, cel mai bun lucru care se putea intampla?
   Daca n-ai raspuns entuziast da, poate ai inteles gresit ce ziceam in paragraful de mai sus. Eu nu vorbeam despre fraza pe care o tot auzim,„incearca sa scoti ce-i mai bun", care inseamna„situatia sau intamplarea e chiar este rea si ingrozi-tor de nefericita, dar fa ce poti pentru a salva ce e bun. Nici nu ziceam ca si in cea mai nefericita situatie poti gasi ceva bun.
   Nu gandesc conditionat de asemenea idei limitative. Gandurile mele sunt neconditionate, fiecare intamplare fiind cea mai buna intamplare posibila; nici ca se poate imagina una din care sa poti beneficia mai mult.
   Prin urmare, n-ar fi aceasta cea mai buna veste cu putinta? N-ai rasufla usurat, de parca o mare povara ti-ar fi fost ridicata de pe umeri? Si n-ai privi apoi urmatorul lucru care ti s-ar intampla, chiar daca a fost dureros sau ai pierdut ceva...


Cartea a aparut in noiembrie 2012 la editura Mistica
Cartea cuprinde 96 pagini in format 14x20. 5cm
Traducator: Catalin Constantinescu
Anul aparitiei: 2012
Vezi și alte cărți: Arta, Fericirii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1287 sec