1000 de minuni ale naturii - Editie cartonata

1000 de minuni ale naturii - Editie cartonata
-15%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Curs
Preț: 114,67 lei
134,90 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Marea Bariera de Corali, Muntele Everest, Amazonul, Sahara, cascada Victoria, Marele Canion, sau terenurile inghetate ale Antarticii - peste tot pe planeta noastra gasim bogatii fantastice ale naturii, cere, pe noi oamenii, ne fac sa ne uimim si sa te entuziasmam.

Aceasta carte prezinta cele mai cunoscute si spectaculoase minuni ale naturii din intreaga lume - accentuand peisajele si fenomenele geologice. Nu am uitat totusi nici acele scene necunoscute ale naturii, ele au de multe ori sarmul propriu si acea atractie exotica specifica. Capitolele sunt impartite pe continente: Europa, Asia, Africa, America Centrala si de Nord, America de Sud, Australia si Oceania precum si Antarctica. Ordinea minunulor naturii din tarile particulare este aleasa in functie de asezarea lor geografica de la nord la sud si de la vest la est. Pentru o mai buna orientare, fiecare capitol incepe cu harta continentului, pe care pozitionarea bogatiilor naturii este marcata printr-un punct.

Alegerea minunilor naturii ia in considerare superlativele si particularitatile acesteia, care spre exemplu au fost inregistrate de UNESCO pe listele patrimoniuli natural mondial ca fiind demn de a fi protejate, si totusi aceasta carte nu poate oferi decat un fragment, o parte din largul spectru al minunilor naturii.

Nr. de pagini: 336
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1255 sec