1000 DE MIRACOLE ALE NATURII

1000 DE MIRACOLE ALE NATURII
Preț: 99,60 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 448
Format: 276 x 213
Categoria: Cultura generala

DESCRIERE

1000 DE MIRACOLE ALE NATURII
1000 DE MIRACOLE ALE NATURII

Cele mai spectaculoase creaţii ale naturii


•Cartea prezintă cele mai bizare şi mai interesante creaţii ale naturii, adevărate „recorduri” ale lumii naturale – cel mai mare animal din lume, cea mai înaltă cascadă, ornitorincul care detectează electricitatea, păsări care fac acrobaţii aeriene... Natura în mijlocul căreia trăiţi îşi va dezvălui tainele cel mai ascunse!
•Ştiaţi că.... pânza de păianjen poate susţine o greutate de 5 ori mai mare decât pânza de oţel ?… că tarsierul sud-american îşi poate roti capul cu 180?…că dacă densitatea Pământului ar fi mai mare, ar putea fi comprimat într-o bilă cu diametrul sub 2cm ? ..că Sirius întrece toate stelele în strălucire?…că Pluton este “proscrisul îngheţat”, că Neptun este planeta vânturilor, iar Jupiter este înconjurat de nori multicolori ? Aici aflaţi răspunsurile şi explicaţiile pentru aceste fenomene!
•Termenii accesibili, fotografiile realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră ce surprind vietăţi şi fenomene care nu sunt vizibile cu ochiul liber (cum ar fi forma unei tornade) ajută la înţelegerea acestor miracole ale naturii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.