142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil - Format CD

142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil - Format CD
-10%
Anul publicării: 2013
Categoria: Procedura
Preț: 86,94 lei
96,60 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

De ce sa alegeti CD-ul"142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil" pentru activitatea dvs.?
 
1. Va ofera cele mai importante modele de contracte de care aveti nevoie in activitatea dvs. Toate cele peste 140 de modele de contracte si de acte din lucrare sunt prezentate prin prisma noilor reglementari din Codul civil.

2. O abordare profesionista, informatii 100% corecte. Lucrarea"142 Modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil" este conceputa de specialisti in drept civil si comercial a caror solida pregatire teoretica este dublata de o bogata experienta practica.

Ea este utila deopotriva specialistului practician al dreptului, debutantului in domeniul juridic si omului de afaceri preocupat de cresterea profitului si de scaderea costurilor in afacerea sa.

Autorii care au scris pentru dvs. sunt:

- Iosif R. Urs– profesor universitar dr.
- Chiriac Manusaride– consilier juridic
- Manuela Tabaras– avocat
- Gabriela Dita– consilier juridic, coordonator colectiv de Redactie
- Mariana Pacurar– consilier juridic
- Mihaela Trusca - avocat

3. Un continut complet, atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Acum sunteti pe deplin convins ca toate contractele dvs. sunt redactate si perfect adaptate necesitatilor dvs.

4. Inaintea fiecarui model de contract, va sunt prezentate informatiile de baza referitoare la contractul respectiv, sub forma schematica. Notiunile esentiale sunt astfel extrem de usor de inteles si de aplicat.

5. Prezentare practica. CD-ul este conceput intr-un mod cat mai practic, permitandu-va sa completati rapid cu datele dvs. de identificare oricare dintre modele, iar apoi sa le autentificati legal.

6. Reputatie nepatata. Pentru ca satisfactia muncii dvs. inseamna si aprecierea si admiratia colegilor de breasla care vor vedea in dvs. un profesionist de nota 10!

7. Venituri mai mari. Este foarte important sa va mentineti banii, afacerea si interesele in deplina siguranta.

8. Increderea in propriile actiuni! Aveti satisfactia unei activitati desfasurate cu placere, fara stresul vreunei greseli care va poate costa timp, bani si reputatie. Pentru ca aveti certitudinea ca fiecare contract pe care-l intocmiti respecta prevederile actualei legislatii!

Nu mai ezitati! Alegeti sa lucrati in activitatea dvs. cu cel mai bun ghid practic creat vreodata pe piata modelelor de contracte civile si comerciale!Autor(i): Colectivul de avocati Rentrop& Straton
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1783 sec