18 zodiace Carte de zodii

18 zodiace Carte de zodii
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 160
Categoria: Altele
Preț: 9,50 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

18 ZODIACE. CARTE DE ZODII.

Aceasta lucrare aduce, fara indoiala, ceva nou in domeniul zodiacelor, imbinand cu succes, pas cu pas, zodie cu zodie, nemuritoarea traditie milenara cu modernitatea atat de bogata si navalnica. Pe langa zodiacele cunoscute ca fiind clasice (zodiacul general european, zodiacul chinezesc, zodiacul hindus), cartea cuprinde si zodiace pe domenii (zodiacul corpului omenesc, al culorilor, cel psihologic, cel al scolarilor, al copacilor etc). Lucrarea �Carte de zodii � 18 zodiace� se deosebeste de alte carti ale genului si prin zodiacele cu totul speciale, cum ar fi Zodiacul grecesc al defectelor, Zodiacul femeii indragostite, Zodiacul barbatului indragostit sau Zodiacul secolului 21.

Carte de de zodii � 18 zodiace este, in fapt, o noua editie, revazuta si adaugita, a lucrarii Carte de zodii care, in cei 10 ani de la aparitie, a cunoscut nenumarate prelungiri de tiraj.
Placuta de citit, usor de inteles, scrisa frumos si cu aplicare. Relatia dintre om si astri este vazuta aici in maniera aplicata. Cartea celor 18 zodiace poate fi considerate ca un dictionar sau o minienciclopedie si, din acest motiv, poate fi consultata cu folos oricand.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.129 sec