A douasprezecea viziune. Ora deciziei

A douasprezecea viziune. Ora deciziei
-23%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 22,33 lei
29,00 lei (-23%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea"A douasprezecea viziune. Ora deciziei"  de J. Redfield, continuare seriei de succes inceputa cu Profetiile de la Celestine, apoi continuata cu A zecea viziune si cu Secretul Shambalei.

CARTEA ESTE IN CURS DE APARITIE!!

Din cuprins:


Mentinerea sincronicitatii
Conversatie constienta
Alinierea la legile spirituale
Recunoasterea ideologiei
Conexiunea cu Dumnezeu
Marea numire
Arta acordarii
Intentia unitatii
Ce stie cerul
Cresterea in influenta
Intoarcerea
Epilog

si un fragment din carte:
...
Se implineau luni de zile de cand ma tot loveam de oameni complet straini, care nu faceau altceva decat sa vorbeasca despre unul si acelasi lucru: aparitia in secret a unui Document stravechi, fara nume. Se presupune ca la originea acestui Document se afla o coalitie reprezentand diversele traditii religioase ale lumii. Cuvantul lui fusese deja raspandit, cel putin pentru cine a avut urechi sa auda. Si totusi nimeni nu parea sa stie amanunte. Cuvantul fusese raspandit inainte de vreme, pentru ca asa a trebuit.
In ce ma priveste, zvonurile legate de acest Document ma intrigau si ma amuzau in egala masura. Ideea unei coalitii religioase nu era nici pe departe noua, dar s-a dovedit intotdeauna cu neputinta de infaptuit. Diferentele intre credinte erau pur si simplu prea mari. Si, in final, fiecare traditie a dorit sa se impuna altor traditii.

De fapt, era cat pe ce sa abandonez toata povestea cand s-a ivit un amanunt: am primit un fax de la Wil. Era traducerea oficiala a doua pagini din acest vechi Document. Pe marginea primei pagini Wil scrisese cu mana:„Are origini comune ebraice si arabe”.
Citindu-le, am inteles ca se refereau la timpurile moderne, prevestind ca ceva important urma sa se intample in a doua decada a secolului al 21-lea. M-am strambat cand am vazut data, gandindu-ma ca trebuie sa fie o noua profetie de„sfarsit al lumii”, una dintr-o lunga serie de vestiri ale Judecatii de Apoi, care interpreteaza totul gresit, de la calendarul mayas la Nostradamus si la Apocalipsa. Genul acela de zvon alarmist:„N-ai auzit, lumea se va sfarsi in 2012!”

De ani de zile media intoxica lumea cu scenarii de„sfarsit al tuturor timpurilor”, iar oamenii sunt pe buna dreptate intrigati. De ce, iata marea intrebare. Ce ar putea cauza aceasta fascinatie? Este oare numai nelinistea de a trai exact in vremea cand calendarul mayas se sfarseste? Sau este ceva mai mult? Poate, cine stie, fascinatia noastra pentru sfarsit reveleaza intuitia latenta, din ce in ce mai pregnanta, a faptului ca ceva mai bun urmeaza sa se nasca.

In tot cazul, cu cat citeam faxul lui Wil, cu atat mai mult acele cuvinte exercitau asupra mea un soi de atractie hranitoare. Stilul era optimist si vag familiar, impresie confirmata de o a doua notatie a lui Wil la sfarsitul documentului:„Din partea unui prieten”, adaugand„Este real!”

Am aruncat o privire inspre cele doua pagini primite pe fax, care se aflau alaturi pe locul pasagerului. Lumina soarelui amiezii se reflecta pe albul lor. Comentariile scrise cu mana de Wil voiau sa spuna ca originalul era, cel putin in viziunea lui, bine fundamentat. Si ca, probabil, constituiau o continuare a ceea ce fusese o permanenta si unica obsesie pentru el: vechea Profetie descoperita in Peru.

Gandul respectiv nascu in mintea mea amintiri: cat de repede s-au raspandit pe planeta primele noua viziuni ale acestei Profetii! Ma intrebam de ce. Pentru ca ele au avut sens intr-o lume superficiala si materialista, iata de ce. Mesajul Profetiei era clar. A fi spiritual inseamna mai mult decat a crede in mod abstract intr-o divinitate. A fi spiritual presupune sa descoperi o alta dimensiune a vietii, complet diferita, care opereaza exclusiv, fara interventie straina, in maniera spirituala.
Odata ce face aceasta descoperire, fiinta umana realizeaza ca universul este plin cu tot soiul de intalniri neprevazute, intuitii, coincidente misterioase, toate pentru a indica scopul mai inalt care se afla in spatele vietilor noastre, de fapt in spatele intregii istorii a umanitatii. Singura intrebare pe care si-o pune atunci cautatorul trezit la realitate este cum opereaza cu adevarat misterul care se afla la baza tuturor lucrurilor, cum poate cineva sa angreneze secretele lui.
Salturile uriase care s-au petrecut la nivelul constiintei umane in ultimul timp au condus la alte doua viziuni, de natura sa largeasca abilitatea noastra de a percepe realitatea prezenta si nu numai: a zecea si a unsprezecea viziune.
A zecea viziune se refera la misterul vietii de apoi si trece in revista o perioada de zece ani de focalizare asupra raiului si a locuitorilor acestuia, risipind pentru totdeauna teama ancestrala de moarte si de ceea ce urmeaza dupa ea. Odata ce acest blocaj a fost inlaturat, totul incepe sa se transforme. Foarte rapid a urmat cea de-a unsprezecea viziune, ca rezultat al nasterii gandirii colective ca suntem aici pentru a lua parte la un anume plan, nedefinit inca. Aceasta a presupus descoperirea modului in care sa ne manifestam cele mai profunde visuri si sa conducem, in felul acesta, umanitatea catre indeplinirea idealurilor sale. In anii care au urmat, aceasta intuitie a generat nenumarate teorii asupra Secretului, a puterii rugaciunii si a legii atractiei, teorii care au parut corecte, dar nu tocmai complete.
Inteleg acum ca prin aceste teorii am fost condusi catre vremurile recente si ca ele ne sunt necesare intr-o perioada in care umanitatea se debaraseaza de toate reziduurile sale grosiere, sub forma unui colaps financiar mondial. Dupa ce acest lucru se va petrece, ne vom confrunta cu cerinte imediate, cum ar fi supravietuirea si intarirea constiintei pentru ca propovaduitorii judecatii de apoi sa nu ne tarasca in prea adanca frica si disperare. Suntem inca aici, inca treziti si inca dorind sa primim multe raspunsuri spirituale. Dar de acum inainte aceste raspunsuri trebuie sa se dovedeasca si practice. Ele trebuie sa actioneze in lumea reala, oricat de misterioasa ar parea aceasta sa fie.

Am simtit ca-mi vine sa zambesc… Este interesant ca Wil a gasit tocmai acum aceste scrieri. El a prezis cu mult timp in urma aparitia unei a douasprezecea viziuni, despre care simtea ca va fi un semnal al revelatiei finale a umanitatii. Ma intrebam, oare ne va arata aceasta a douasprezecea viziune cum sa„traim” cunoasterea spirituala la un nivel mai profund? Vom incepe sa manifestam, in sfarsit, intuitia ca lumii i-a fost rezervat ceva mai bun?
Intelegeam ca nu aveam decat sa astept si sa vad ce urmeaza. Wil nu-mi spusese decat sa-l astept la aeroport, de unde urma sa ne indreptam spre Cairo, daca totul mergea bine. Daca totul mergea bine? Ce-o fi vrut sa spuna cu asta?

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2265 sec