Secretul Shambhalei (In cautarea celei de a 11-a Viziuni)

Secretul Shambhalei (In cautarea celei de a 11-a Viziuni)
-23%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Ezoteric
Preț: 22,33 lei
29,00 lei (-23%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Secretul Shambhalei (In cautarea celei de a 11-a Viziuni).

In cautarea celei de a 11-a Viziuni
Din cea de-a treia carte din seria deschisa de "Profetiile de la Celestine", vom afla care este originea intuitiilor care au impact asupra vietii fiecaruia dintre noi.

Fragment din carte

O rugaciune care ii cere lui Dumnezeu sa intervina se face in ipoteza ca Dumnezeu poate sa intervina numai daca decide sa onoreze aceasta cerere. Asuma ca noi nu avem alt rol decat acela de a cere. Cealalta forma de rugaciune asuma ca Dumnezeu poate si vrea, dar legea existentei umane este astfel stabilita incat implinirea cererii depinde in mare masura de credinta noastra si lucrul cerut se poate intampla. Asa ca rugaciunea trebuie sa fie o afirmatie care sa spuna cu glas tare aceasta credinta. In studiu se spune ca acest tip de rugaciune este cel mai eficient.
Am dat din cap. Incepeam sa inteleg.
Omul a privit o clipã in zare, adancit in ganduri, si a vorbit din nou:
– Toate marile rugaciuni din Biblie sunt afirmatii, nu cereri. Gandeste-te la Tatal Nostru: „Faca-se voia Ta, precum in cer asa si pe pamant. Painea nosatra cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi, si ne iarta greselile noastre..." Nu spune „te rog sã ne dai ceva de mancare" sau „te rog se ne ierti". Afirmã ca aceste lucruri sunt gata sa se intample si asuma in credinta ca asa va fi, si atunci asa este.
A tacut din nou, ca si cum ar fi asteptat o intrebare. Zambea.
Mi-a venit si mie sa zambesc. Buna lui dispozitie era molipsitoare.
– Unii oameni de stiinta s-au apucat sa teoretizeze, a continuat el, si spun ca aceste noutati implica altceva, de o mare importanta pentru fiecare in parte. Spun ca daca asteptarile noastre si credinta noastra fac rugaciunea sa „functioneze", atunci fiecare poate deveni o forta in acest tip de energie in lume, fie ca stie, fie ca nu. Vezi unde duce asta?
A continuat fara sa-mi lase timp sa raspund:
– Daca rugaciunea este o afirmatie bazata pe asteptarile noastre, pe credinta noastrã, atunci tot ceea ce ne dorim poate avea acest efect. Ne rugam, practic, tot timpul pentru ceva in viitorul nostru sau al altora, si nu stim...
M-a privit de parca tocmai scapase din mana o bomba.
– Iti dai seama? a continuat. Stiinta confirma acum cunoasterea pe care au avut-o cei mai ezoterici mistici ai tuturor religiilor. Toti au spus ca avem o influenta mentala si spirituala asupra lucrurilor care ni se intampla in viata. Adu-ti aminte de scripturi, cum credinta cat un bob de mustar putea muta muntii din loc! Ce-ar fi daca aceastã calitate ar fi secretul adevaratului succes in viata, ar crea comunitatea adevarata...

Autor: James Redfield
Format: 13 x 20 cm
Nr. pagini: 256

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.3560 sec