Actiuni imperceptibile datatoare de putere

Actiuni imperceptibile datatoare de putere
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 20,40 lei
24,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Asa cum le spun deseori oamenilor care studiaza cu mine spiritualitatea si intuitia, in cadrul atelierelor mele de lucru, ne nastem cu totii aici, ca sa mergem la Scoala Pamant. Suntem pe aceasta planeta, ca sa invatam sa fim fiinte spirituale intr-un corp fizic, ca sa dobandim constiinta scopului nostru cel mai inalt. Viata pe Pamant are ca tema sa invatati sa va gestionati puterea. Prin urmare, aceasta carte este un curs din Scoala Pamantului, despre gestionarea puterii voastre personale, intr-o maniera care sa va accelereze dezvoltarea spirituala, in timp ce contribuiti si la evolutia oamenilor din jurul vostru– si al intregului suflet global.

A da si a primi sunt arte deprinse. Ca si copii, invatam mai intai sa oferim si sa primim in maniere vizibile– suntem hraniti, imbracati si ocrotiti si invatam sa-i hranim, sa-i imbracam si sa-i ingrijim pe altii. Odata cu maturizarea, realizam alte actiuni vitale de ingrijire– slujim ca ascultatori pentru prietenii nostri si pentru cei dragi; ii incurajam si ne rugam pentru ei;  ne marim eficienta pe care o avem in lume si invatam sa ii ajutam si sa le insuflam putere celorlalti.

 

 

 

Caroline M. Myss este autoarea cartilor de succes Anatomia spiritului, De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem si Contracte sacre, fiind un pionier si conferentiar international in domeniul medicinei energetice si a constiintei umane. Din 1982, lucreaza ca medic intuitiv: un medic care„vede” boala din corpul unui pacient, prin mijloace intuitive. Specialitatea ei este sa ii ajute pe oameni sa inteleaga motivele emotionale, psihologice si fizice pentru care in organismul lor se manifesta o boala. Ea a lucrat si cu Dr. Norman Shealy, M. D., Ph. D., fondator al Asociatiei Americane de Medicina Holistica, predand metode de diagnosticare intuitiva. Impreuna, ei au scris lucrarea Crearea starii de sanatate: imbinarea medicinei traditionale cu diagnosticarea intuitiva. In 2003, ea a fondat Institutul CMED, un program educativ specializat in cursuri intensive despre arhetipuri si Contractele Sacre. Ea sustine cu regularitate conferinte pe plan international si in jurul Statelor Unite. Caroline traieste in Oak Park, Illinois.

 

Iata ce cuprins interesant are aceasta carte

Introducere

PARTEA I

STADIILE PUTERII

CAPITOLUL 1

Harul, intuitia si puterea

CAPITOLUL 2

De la puterea vizibila, la puterea invizibila

PARTEA A II-A

CALATORIA SPRE PUTEREA DE SINE

CAPITOLUL 1

Darurile Pamantului

CAPITOLUL 2

Darurile de sprijin financiar si creativ

CAPITOLUL 3

Darurile de incredere in sine

CAPITOLUL 4

Darurile inimii

CAPITOLUL 5

Darurile alegerii

CAPITOLUL 6

Darurile de intelepciune

CAPITOLUL 7

Darurile Spiritului

CAPITOLUL 8

Adevaruri imperceptibile, datatoare de putereAnul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1649 sec