Anatomia Spiritului

Anatomia Spiritului
-15%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 368
Format: 14 x 20
Categoria: Ezoteric
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Anatomia Spiritului este una dintre cele mai clare prezentări ale medicinii energetice, realizată de una dintre cele mai de seamă practicante. Recunoscută internaţional ca diagnostician intuitiv, Caroline Myss este una din cele mai fierbinţi voci ale scenei medicinii alternative.

Pe baza unor cercetări de peste 15 ani în medicina energetică, lucrarea Dr. Myss ne arată că fiecare boală corespunde unui tipar emoţional şi psihologic de stres, de principii şi atitudini care au influenţat zone corespondente din corpul uman.

De asemenea, Dr. Myss prezintă un model al celor şapte centri ai puterii fizice şi spirituale, în care a sintetizat întelepciunea străveche a trei tradiţii spirituale - sistemul indian al chakrelor, tainele creştine şi arborele vieţii din kabbalah - pentru a demonstra cele şapte stadii prin care trebuie să treacă oricine doreşte şi se află în căutarea unei maturităţi spirituale. Cu acest model, Dr. Myss ne arată cum putem dezvolta puterile latente ale intuiţiei pe măsură ce ne cultivăm puterea personală şi creşterea spirituală.

învăţându-vă să vă priviţi corpul şi spiritul într-un mod nou, Anatomia Spiritului vă pune la dispoziţie unelte pentru o maturizare spirituală şi o întregire fizică care vă va schimba viaţa.

Caroline a adunat anii de cercetări asupra intuiţiei medicale şi conştiinţei umane în ceea ce s-a numit Anatomia Spiritului, carte apărută în 1996 si care a devenit bestseller în revista New York Times şi care a fost publicată in 19 limbi, având milioane de exemplare vândute.

Despre autor

Caroline Myss, Ph.D. este autoarea cărţilor Anatomia Spiritului, De ce nu se vindecă oamenii şi cum pot să se vindece, Contracte Sacre, Actele invizibile ale Puterii. Un pionier şi un conferenţiar internaţional în domeniul medicinii energetice şi al conştiinţei umane, Caroline Myss a lucrat ca diagnostician intuitiv: acela care "vede" boala în corpul pacientului prin metode intuitive. S-a specializat în sprijinirea oamenilor pentru a înţelege motivele, cauzele emoţionale, psihologice şi fizice care determină dezvoltarea bolilor în corpul lor.

A colaborat, de asemenea, cu Dr. C. Norman Shealy, M.D.,Ph. D. fondatorul Asociaţiei Americane de Medicină Holistă în predarea metodelor de diagnosticare intuitivă. Au scris împreună cartea Crearea sănătăţii: Răspunsurile emoţionale, psihologice şi spirituale care promovează sănătatea şi vindecarea.

în 1992 au creeat un program educaţional în care au predat Ştiinţa Intuiţiei Medicale. în 1996 au fondat Institutul pentru Ştiinţa Intuiţiei Medicale, institut activ şi astăzi.

De-a lungul carierei sale, Caroline a predat în 35 de ţări şi continuă această activitate internaţională şi astăzi.

"A vorbi despre, nu ajută. A acţiona, însă, da." - Caroline Myss

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1536 sec