Adalbert Gheorghe Schneider, Sa invatam rapid elementele de geometrie pentru clasele I-IV. Probleme de tip grila

Adalbert Gheorghe Schneider, Sa invatam rapid elementele de geometrie pentru clasele I-IV. Probleme de tip grila
-35%
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Matematica
Preț: 6,50 lei
10,00 lei (-35%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea  de  fata  respecta  programa  scolara  actuala  si  vine  in intampinarea unui stil de invatamant modern, usor, placut, prin care studiul matematicii sa se realizeze intr-un mod atragator. 
Lucrarea trateaza elementele de geometrie pentru fiecare clasa in parte.


Fiecare  capitol din  fiecare  clasa contine  mai  intai  notiuni teoretice care  au  ca  scop  acomodarea  elevului  cu  partea  teoretica necesara  intelegerii  in profunzime  a  notiunilor  legate  de capitolul respectiv. 
In continuare sunt prezentate probleme de tip grila care acopera cat mai complet capitolul respectiv si au ca scop intelegerea de catre elev a tuturor aspectelor legate de capitolul respectiv. 


Ca  incheiere  a  fiecarui  capitol  sunt  prezentate  mai  multe teste grila de evaluare care-l ajuta pe elev sa se auto verifice in ceea ce priveste insusirea corecta a notiunilor legate de capitol. 
Lucrarea se incheie cu probleme pentru concursuri.


In  partea  a  doua  a  lucrarii  sunt  date  raspunsurile  la  toate problemele cat si rezolvari la problemele de tip grila mai  grele  din fiecare capitol, din testele grila aferente fiecarui capitol, cat si din problemele pentru concursuri.
Prezenta  lucrare  vine  si  in  ajutorul  invatatorilor  oferindu-le acestora un instrument foarte eficient pentru buna si corecta evaluare a cunostintelor detinute de elevii din clasele I, II, III si IV privitor la elementele de geometrie.


Anul aparitiei: 2017
Format: 14. 5X20. 5 cm
Nr. pagini: 100

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3103 sec