Adevar profund. Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra

Adevar profund. Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra
PRP: 28,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,00 lei
Diferență: 7,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

ADEVAR PROFUND, Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra, de GREGG BRADEN

 Gregg Braden, autor de succes si om de stiinta vizionar, sugereaza ca intre subiectele cele mai fierbinti care ne divid ca familii, culturi si natiuni– probleme aparent disparate, cum ar fi razboiul, terorismul, avortul, genocidul, saracia, colapsul economic, schimbarile climaterice si amenintarile nucleare– exista, de fapt, o legatura. Toate izvorasc dintr-o perspectiva despre lume, bazata pe ipotezele false, ale unei stiinte incomplete.

Credintele depasite care stau la baza perspectivei noastre moderne despre viata, ne-au adus in pragul dezastrului si la pierderea a tot ceea ce pretuim ca civilizatie. Reticenta noastra de a accepta noile descoperiri despre relatia noastra cu Pamantul, cu ceilalti si cu trecutul indepartat ne tine blocati in gandirea care a dus la crizele care ne ameninta viata, in prezent.

Metoda stiintifica permite– si chiar anticipeaza– faptul ca noi informatii vor fi dezvaluite si asimilate, in cadrul credintelor existente. Actualizarea cunoasterii stiintifice cu noi realitati, care se deduc in urma noilor descoperiri, este esentiala pentru a mentine stiinta corecta, actuala si aplicabila.

A continua sa predai o stiinta care nu este sustinuta de noile descoperiri– bazate pe metode stiintifice acceptate– nu este, de fapt, o atitudine stiintifica. Dar acest lucru este exact ceea ce vedem ca se intampla in manualele traditionale, in salile de clasa si in mass-media, in zilele noaste.

Examinati singuri descoperirile care modifica 150 de ani de credinte stiintifice dar care nu se reflecta inca, in gandirea conventionala, inclusiv:

 Dovezi ce atesta existenta unor civilizatii avansate, in perioada apropiata de epoca de gheata.

 Originea si motivele razboiului in trecutul nostru indepartat si ratiunea pentru care acesta ar putea deveni un lucru depasit, in zilele noastre.

 Presupunerile false privind evolutia umana si teoria darwinista„Cel mai puternic traieste, cel mai slab dispare” si modul in care ele se manifesta in corporatii, societati, in situatii de beligeranta si in societatea de astazi.

Cartea Adevar profund dezvaluie noile descoperiri care modifica modul in care gandim despre totul– de la relatiile noastre personale, la civilizatia insasi. Cand faptele devin clare, alegerile noastre devin evidente.

 

„Atributul oricarui adevar profund este ca negatia lui este, de asemenea, un adevar profund.”

- Niels Bohr (1885–1962), fizician, laureat al Premiului Nobel

 

FAPT: Pentru prima data in istoria omenirii, viitorul speciei noastre depinde de alegerile unei singure generatii.

FAPT: Suntem la„ora zero” a posibilitatii noastre de a rezolva amenintarile clare si actuale, la adresa lumii si vietilor noastre.

FAPT: Solutiile noastre la crizele iminente– inclusiv schimbarea climei, criza mondiala, scaderea cantitatii de hrana si apa potabila, cresterea nivelului de saracie si boala si amenintarea unui razboi global, care se contureaza la orizont– se bazeaza pe ceea ce credem despre noi si lume.

INTREBARE: Cum putem sa facem cele mai importante alegeri din viata noastra, inainte de a cunoaste adevarurile cele mai profunde ale existentei?

Cum vom sti ce legi sa aprobam, ce metode sa adoptam si cum sa preintampinam cele mai mari amenintari la adresa viitorului nostru, inainte de a accepta descoperirile care dezvaluie relatia noastra cu Pamantul, istoria ciclica a trecutului nostru si motivul pentru care alegem razboi sau pace? Descoperiti dovezile covarsitoare ce rescriu povestea stiintifica a originii, istoriei, destinului si menirii noastre...


Nr. de pagini: 314
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0647 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.